Verkkouutiset

Liekit nousivat Belgorodissa Ukrainan iskun jälkeen. www.twitter.com

Ukrainan helikopterit iskivät Venäjälle – öljyvarikko liekeissä videolla

Ukrainalaiskopterit ampuivat raketteja Belgorodissa.
MAINOS (artikkeli jatkuu alla)

Venäjän Belgorodissa havaitut räjähdykset ja suuri tulipalo johtuivat Ukrainan asevoimien helikopterihyökkäyksestä, alueen kuvernööri Vjatseslav Gladkov myöntää.

Asiasta on kertonut muun muassa venäläinen RBC.

Sosiaalisessa mediassa kiertää videoita iskusta. Niissä näkyy suuri räjähdys ja liekkejä öljyvarikolla. Toisella videolla näkyy myös ilmeisesti helikopterien ampumia raketteja ja äjähdyksiä, kun ne osuvat kohteeseensa.

Ukrainan iskua on hämmästelty. Mikäli tiedot pitävät paikkansa, on se jälleen yksi osoitus siitä, että Ukraina kykenee yhä käyttämään ilma-asetta Venäjää vastaan siitä huolimatta, että hyökkääjä on tehnyt kaikkensa tuhotakseen Ukrainan ilmapuolustuksen, sotilaslentokoneet ja -helikopterit.

– Aivan hullua. Tulipalon Belgorodin öljylaitoksella kerrotaan saaneen alkunsa kahden S-8-raketteja ampuneen ukrainalaisen helikopterin hyökkäyksestä, Lontoon King’s Collegen sotilasasiantuntija ja FPRI-ajatushautomon vanhempi tutkija Rob Lee sanoo Twitterissä.

Lee kirjoittaa suhtautuneensa alkuun hyvin skeptisesti väitteisiin Ukrainan hyökkäyksestä. Hän huomauttaa, että useat videot näyttävät kuitenkin jonkilaisen ilmaiskun.

Ukraina on pyrkinyt iskemään muun muassa polttoainepulasta kärsivien venäläisjoukkojen huoltoon sodan alusta alkaen.

MAINOS (sisältö jatkuu alla)
Viikon suosituimmat videot
Uusimmat
MAINOS (sisältö jatkuu alla)
MAINOS

Opi sukeltamaan, ajattele kuin valkohai!

Suositut sukelluskurssit kokeneiden ammattilaisten johdolla. Verkkokaupassamme voit räätälöidä itsellesi sopivan paketin.
Tarjous

MUISTA LOGO!

Oy Sarin sukellus Ab
Roihupellon maauimala, Niinistö

Hyvä Verkkouutisten lukija,

Kehitämme palveluamme ja testaamme uusia sisältöformaatteja erityisesti mobiililaitteille. Haluaisitko osallistua testiin tässä ja nyt? Se vie vain muutaman minuutin.

(Uusi sisältö aukeaa painiketta klikkaamalla)