Verkkouutiset

Arhinmäki näytti ministeriaitiosta päläpälä-merkkiä puhujalle

Urheilu- ja kulttuuriministeri Paavo Arhinmäki viestitti erimielisyyttään eduskunnassa ilmeillä ja käsimerkillä.
MAINOS (artikkeli jatkuu alla)

Eduskunta kävi keskiviikkona ajankohtaiskeskustelua liikunnan ja urheilun edistämisestä. Viidentenä puhujana oli keskustan Tuomo Puumala.

”Ensin pieni reunahuomio, kun kerran ajankohtaiskeskustelusta on kysymys: En ole aivan varma, oliko ministerin päätös jättää paralympialaiset Sotshissa väliin oikea. Itse olisin pitänyt tuota osallistumista ennemminkin kannanottona vammaisurheilun puolesta, niiden ihmisten puolesta, jotka ovat vuosia valmistautuneet juuri tuohon kisaan, kuin maailmanpoliittisena kannanottona tässä tilanteessa”, Tuomo Puumala totesi puheenvuoronsa aluksi.

Urheilu- ja kulttuuriministeri Paavo Arhinmäki (vas.) istui ministeriaitiossa kuuntelemassa keskustelua ja osallistumassa siihen.

Eduskunnan verkkolähetys on taltioinut Arhinmäen reaktion kohdassa, jossa Puumala oli sanonut ”vammaisurheilun puolesta, niiden ihmisten puolesta”.

Ministeri Arhinmäki pyöritti silmiään, mutristi suutaan, teki oikealla kädellään jäkätystä tarkoittavan liikkeen, totesi jotain itsekseen ja katsoi kattoon. Kohta on tästä löytyvässä eduskunnan keskiviikon verkkolähetyksessä 35:35 jälkeen.

Loppupuheenvuorossaan ministeri ei kommentoinut Sotshin paralympialaisia mitenkään.

MAINOS (sisältö jatkuu alla)
MAINOS (sisältö jatkuu alla)
Uusimmat
MAINOS (sisältö jatkuu alla)
MAINOS

Hyvä Verkkouutisten lukija,

Kehitämme palveluamme ja testaamme uusia sisältöformaatteja erityisesti mobiililaitteille. Haluaisitko osallistua testiin tässä ja nyt? Se vie vain muutaman minuutin.

(Uusi sisältö aukeaa painiketta klikkaamalla)