Verkkouutiset

”Rukoilen teitä, tuhotkaa islamilainen valtio” – jesiditytön järkyttävä todistus YK:n turvaneuvostossa

YK:n turvallisuusneuvostossa kuultiin ISIS-terroristien vankina olleen jesiditytön järkyttävä todistus.
MAINOS (artikkeli jatkuu alla)

– Rukoilen teitä, tuhotkaa islamilainen valtio täydellisesti. sanoi terroristien vankina ollut irakilaistyttö Nadia Murad Basee Taha YK:n turvallisuusneuvoston istunnossa.

Tyttö oli ISIS-terroristien vankina kolme kuukautta satojen muiden maisten ja lasten kanssa. Hänet muut vietiin Mosuliin sotasaaliina. Siellä Nadian kertoman mukaan naisia ja tyttöjä vaihdettiin kuin lahjoja terroristien kesken.

Hän itse kertoo olleensa joutumassa hyvin isokokoisen miehen ”puolisoksi”. Hän oli itkien pyytänyt, ettei terroristi ottaisi häntä.

– Olen liian nuori ja sinä liian suuri. …Hän näytti hirviöltä. … Hän potki ja hakkasi minua. Viiden minuutin päästä tuli pienempi mies. Anoin, että hän ottaisi minut, koska olin täysin kauhuissani ensimmäisestä miehestä, Nadia kertoo.

Hän ”pääsi” sitten pienempikokoisen miehen ”puolisoksi”.

Nadia yritti kuitenkin paeta, mutta jäi kiinni. Sen seurauksena joukko terroristeja raiskasi hänet tajuttomaksi.

Kolmen kuukauden vankeuden jälkeen hän pääsi pakoon ja asuu nyt Saksassa. Sanomalehti La Repubblican mukaan turvallisuusneuvoston jäsenet olivat silminnähden liikuttuneita Nadian todistuksesta.

MAINOS (sisältö jatkuu alla)
MAINOS (sisältö jatkuu alla)
Uusimmat
MAINOS (sisältö jatkuu alla)
MAINOS

Hyvä Verkkouutisten lukija,

Kehitämme palveluamme ja testaamme uusia sisältöformaatteja erityisesti mobiililaitteille. Haluaisitko osallistua testiin tässä ja nyt? Se vie vain muutaman minuutin.

(Uusi sisältö aukeaa painiketta klikkaamalla)