Verkkouutiset

”SDP:n paras anti yrittäjille ovat olleet Antti Rinteen konvehdit”

Keskustan kansanedustajan mukaan sosialidemokraatit menettivät budjettikeskustelussa uskottavuutensa pk-yrittäjien silmissä.
MAINOS (artikkeli jatkuu alla)

Kansanedustaja Hannakaisa Heikkinen (kesk.) kritisoi voimakkaasti oppositiopuolue SDP:n toimintaa valtion vuoden 2017 budjettiesityksen eduskuntakäsittelyssä. Hänen mukaansa sekä kotimaiset, että ulkomaiset talouspolitiikan arvioitsijat ovat arvioineet budjetin toimenpiteineen olevan oikeanlainen Suomen nykyiseen tilanteeseen.

– Tarvittavia leikkauksia tehdään, mutta ei liikaa. Toisaalta kannustetaan työntekoon ja parannetaan ostovoimaa. Velkaantumisen kääntäminen laskuun on kaikkein oikeudenmukaisinta tulevia sukupolvia ajatellen. Työttömien mahdollisuuksia hyödyntää työttömyysetuutta parannetaan, Heikkinen sanoo viikkokirjeessään.

MAINOS (sisältö jatkuu alla)

Heikkisen mukaan työn verotuksen kevennyksetkin ovat yhteiskunnallisesti oikeudenmukaisia ja kohdistettu pääosin pieni- ja keskituloisille. Toimenpiteet eivät kuitenkaan hänen mukaansa oppositiota miellyttäneet, vaan se ampui alas lähes kaiken mahdollisen.

– SDP:n vähäinenkin uskottavuus pk-yrittäjien silmissä hupeni demareiden murjoessa hallituksen päätöstä yrittäjävähennyksestä, joka luo edellytyksiä kasvulle ja uusille työpaikoille. Mitä mahtaa ajatella se pk-yrittäjä, joka vihdoin pääsee verotuksellisesti samalle viivalle suuryritysten kanssa?

Heikkisen mukaan isämaan etua eivät myöskään palvele laskelmat, joissa muuttujia ja kysymyksiä muutetaan, kunnes saadaan sellainen tulos kuin halutaan. Hän viittaa myös sosialidemokraattien edellisellä vaalikaudella lanseeraamaan ”suklaata yrittäjälle” -kampanjaan.

– Demareiden paras anti yrittäjille on toistaiseksi ollut Antti Rinteen yrittäjien kosiskelureissulla tarjoamat suklaakonvehdit.

MAINOS (sisältö jatkuu alla)
MAINOS (sisältö jatkuu alla)
Viikon suosituimmat videot
Uusimmat
MAINOS (sisältö jatkuu alla)
MAINOS

Hyvä Verkkouutisten lukija,

Kehitämme palveluamme ja testaamme uusia sisältöformaatteja erityisesti mobiililaitteille. Haluaisitko osallistua testiin tässä ja nyt? Se vie vain muutaman minuutin.

(Uusi sisältö aukeaa painiketta klikkaamalla)