Verkkouutiset

Kiovalaissairaalasta evakuoitiin kadulle muun muassa syöpää sairastavia lapsia. Olena Zelenska / X

Elina Valtonen: Suomi tuomitsee jyrkästi Venäjän ohjusiskun

Suomi seisoo ulkoministerin mukaan Ukrainan rinnalla niin kauan kuin on tarpeen.
MAINOS (artikkeli jatkuu alla)

Ulkoministeri Elina Valtonen (kok.) sanoo Suomen tuomitsevan jyrkästi Venäjän laajan ohjushyökkäyksen, joka on kohdistunut Ukrainan siviileihin sekä siviili-infrastruktuuriin.

– Viattomat ihmiset, mukaan lukien lapset, kärsivät Venäjän laittomasta hyökkäyssodasta. Venäjä yksin kantaa tästä täyden vastuun.

MAINOS (sisältö jatkuu alla)

– Suomi seisoo Ukrainan rinnalla niin kauan kuin on tarpeen, Valtonen kirjoittaa X-alustalla.

Myös usea kokoomuskansanedustaja on kommentoinut iskuja, joissa on kuollut kymmeniä ihmisiä eri puolilla Ukrainaa. Kiovassa lastensairaala osittain romahti.

– Kerta toisensa jälkeen, hyvin julmaa ja epäinhimillistä. Nyt isku muun muassa lastensairaalaan. Venäjän toimilla ei ole pidäkkeitä. Kaikki hyvä pyritään tuhoamaan seurauksista välittämättä. Ukraina ja ukrainalaiset tarvitsevat kaiken tukemme, kansanedustaja Jarno Limnéll kirjoittaa.

Myös kansanedustajat Saara-Sofia Sirén, Pia Kauma ja Karoliina Partanen toteavat, että Ukrainan tukemista on jatkettava. Sirén sanoo, että vaikka minkään ei pitäisi enää järkyttää, lastensairaalaisku ottaa silti sydämestä. Pia Kauman mukaan isku on osoitus siitä, että millään ei ole Venäjälle mitään arvoa.

– Venäjän loputon pahuus ja julmuus järkyttää. Edes lapset sairaalassa eivät ole suojassa. Ukrainaa on tuettava tänään ja jokainen päivä, kunnes Ukraina voittaa, Karoliina Partanen kirjoittaa X:ssä.

MAINOS (sisältö jatkuu alla)
MAINOS (sisältö jatkuu alla)
Viikon suosituimmat videot
Uusimmat
MAINOS (sisältö jatkuu alla)
MAINOS

Opi sukeltamaan, ajattele kuin valkohai!

Suositut sukelluskurssit kokeneiden ammattilaisten johdolla. Verkkokaupassamme voit räätälöidä itsellesi sopivan paketin.
Tarjous

MUISTA LOGO!

Oy Sarin sukellus Ab
Roihupellon maauimala, Niinistö

Hyvä Verkkouutisten lukija,

Kehitämme palveluamme ja testaamme uusia sisältöformaatteja erityisesti mobiililaitteille. Haluaisitko osallistua testiin tässä ja nyt? Se vie vain muutaman minuutin.

(Uusi sisältö aukeaa painiketta klikkaamalla)