Verkkouutiset

Hotels.com: Teemme yhteistyötä Keskusrikospoliisin kanssa

Hotellivaraussivusto Hotels.com kertoo tehneensä sisäisen tutkinnan epäillyistä suomalaisiin kohdistuneista maksuvälinepetoksista.
MAINOS (artikkeli jatkuu alla)

Lännen Media uutisoi 27. huhtikuuta, että poliisille oli tullut päivittäin rikosilmoituksia, joissa yhtenä osapuolena oli mainittu hotellivaraussivusto Hotels.com. Koko alkuvuonna, 25. huhtikuuta mennessä, Hotels.com oli mainittu kaikkiaan 349 rikosilmoituksessa.

Keskiviikkona Hotels.com tiedotti, että se on suorittanut perusteellisen sisäisen tutkinnan ja käynyt läpi Keskusrikospoliisin sille ilmoittamat tapaukset, eikä sivuston taustayhtiö ole löytänyt mitään selvää todistetta siitä, että Hotels.comin järjestelmiin olisi murtauduttu.

– Teemme yhteistyötä Keskusrikospoliisin kanssa. Olemme pyytäneet heitä toimittamaan meille mahdolliset todisteet, jotka liittyvät tiedotusvälineissä esitettyihin väitteisiin siitä, että Hotels.comin asiakastietoja olisi yritetty käyttää petollisesti.

Hotels.com toteaa suhtautuvansa asiaan erittäin vakavasti.

– Ohjeistamme kuluttajia ilmoittamaan mahdolliset luottokorttitietojen väärinkäyttöepäilykset oman luottokortin myöntäjälle.

MAINOS (sisältö jatkuu alla)
MAINOS (sisältö jatkuu alla)
Viikon suosituimmat videot
Uusimmat
MAINOS (sisältö jatkuu alla)
MAINOS

Hyvä Verkkouutisten lukija,

Kehitämme palveluamme ja testaamme uusia sisältöformaatteja erityisesti mobiililaitteille. Haluaisitko osallistua testiin tässä ja nyt? Se vie vain muutaman minuutin.

(Uusi sisältö aukeaa painiketta klikkaamalla)