Verkkouutiset

Energiayhtiö Uniperin pääkonttori Saksassa. LEHTIKUVA / AFP, AFP / LEHTIKUVA / INA FASSBENDER

”Miten tämän kokoluokan asiaa voi hoitaa vain tekstiviestillä?”

Pia Kauman mukaan Uniper-neuvotteluissa oli kyse miljarditappiosta.
MAINOS (artikkeli jatkuu alla)

Kokoomuksen kansanedustaja ja eduskunnan talousvaliokunnan jäsen Pia Kauma kummastelee tapaa, jolla pääministeri Sanna Marin hoiti kesällä Uniper-neuvotteluita.

– En vieläkään voi tajuta, miten tällaisen kokoluokan asiaa voi pääministeri hoitaa vain tekstiviestillä!! Saksalla on ollut liuta kovan luokan neuvottelijoita, niin kuin asian vakavuus vaatii, mutta ei meillä. Miljarditappioista kyse, Kauma toteaa Twitterissä.

MAINOS (sisältö jatkuu alla)

Pääministeri Marin antoi torstaina eduskunnalle ilmoituksen Venäjän Ukrainaan kohdistaman hyökkäyssodan vaikutuksista eurooppalaisiin energiamarkkinoihin.

Suomi, Saksa ja Fortum neuvottelivat heinäkuussa ongelmiin joutuneen Fortumin tytäryhtiön Uniperin pelastamisesta. Suomen puolelta neuvotteluja johti omistajaohjausministeri Tytti Tuppurainen.

Pääministeri Marin kertoi eilen, että hän oli ollut neuvottelujen aikana yhteydessä Saksan liittokansleri Olaf Scholziin tekstiviestillä.

MAINOS (sisältö jatkuu alla)
MAINOS (sisältö jatkuu alla)
Viikon suosituimmat videot
Uusimmat
MAINOS (sisältö jatkuu alla)
MAINOS

Opi sukeltamaan, ajattele kuin valkohai!

Suositut sukelluskurssit kokeneiden ammattilaisten johdolla. Verkkokaupassamme voit räätälöidä itsellesi sopivan paketin.
Tarjous

MUISTA LOGO!

Oy Sarin sukellus Ab
Roihupellon maauimala, Niinistö

Hyvä Verkkouutisten lukija,

Kehitämme palveluamme ja testaamme uusia sisältöformaatteja erityisesti mobiililaitteille. Haluaisitko osallistua testiin tässä ja nyt? Se vie vain muutaman minuutin.

(Uusi sisältö aukeaa painiketta klikkaamalla)