Verkkouutiset

Tämä video raivostuttaa Venäjällä – Euroviisuja uhataan boikotilla

Pietarilainen lainsäätäjä Vitali Milonov haluaa Euroviisut boikottiin tai itävaltalaisesiintyjän pois.
MAINOS (artikkeli jatkuu alla)

Pietarilaispoliitikko Vitali Milonov on homoseksuaalisen propagandan lopulta koko Venäjällä kieltäneen lain tekijä.

Nyt Milonov on The Guardianin mukaan kirjoittanut Venäjän Euroviisujen valintakomitealle pyytäen, ettei Venäjä lähetä esiintyjiä Euroviisuihin Kööpenhaminaan 6.-10. toukokuuta. Hänen mukaansa kyseessä on ”Euroopan laajuinen homoparaati” ja ”sodomianäytös”.

Milonovin mielestä hänen maansa esiintyjien osanotto Euroviisuissa ”olisi vastaan kulttuurista ja moraalista uusiutumista, jota Venäjä tänään tekee”. Hänen mukaansa jo tv-lähetys voisi loukata miljoonia venäläisiä.

Hän mainitsee ”ilmeisen transvestiitin ja hermafrodiitin” Conchita Wurstin, jonka esiintyminen samalla lavalla kuin venäläislaulajat olisi ”räikeää homoseksuaalisuuden ja henkisen rappion propagandaa”. Conchita Wurst on Thomas Neuwirthin hahmo, joka edustaa Euroviisuissa Itävaltaa.

Milonov on Twitterissä lieventänyt kantaansa kirjeensä lähettämisen jälkeen sen suhteen, ettei Euroviisuja tarvitsisi täysin boikotoida, mutta ”Itävallasta tuleva perverssi” pitää jättää pois.

MAINOS (sisältö jatkuu alla)
MAINOS (sisältö jatkuu alla)
Uusimmat
MAINOS (sisältö jatkuu alla)
MAINOS

Hyvä Verkkouutisten lukija,

Kehitämme palveluamme ja testaamme uusia sisältöformaatteja erityisesti mobiililaitteille. Haluaisitko osallistua testiin tässä ja nyt? Se vie vain muutaman minuutin.

(Uusi sisältö aukeaa painiketta klikkaamalla)