Verkkouutiset

”Venäjän Schwarzenegger” pukeutui toimittajaksi ja tulitti ukrainalaisia Donetskissa – video

Tunnettu venäläinen näyttelijä tulittaa separatistien videolla ukrainan asemia konekiivärillä.
MAINOS (artikkeli jatkuu alla)

”Tulitauko”, action-filmeistä tunnettu Mihail Poretsenkov toteaa separatistien NovorossiaTV:n julkaisemalla videolla ennen kuin alkaa tulittaa Ukrainan asemia konekiväärillä Donetskin lentokentän lähellä.

Poretsenkov esiintyy videolla vain toimittajille tarkoitetuissa kypärässä ja luotiliiveissä, joissa lukee isolla PRESS.

”Vierailu oli suuri yllätys ja erittäin mukava tilaisuus lentokentän ympärillä taisteluasemissa oleville sotilaille”, videon kuvauksessa todetaan Mashable-sivuston Christopher Millerin käännöksen mukaan.

Poretsenkovin esiintyminen on herättänyt närää sekä Ukrainan hallinnossa että venäläisten toimittajien parissa.

Moskovan toimittajien liiton puheenjohtaja Pavel Gusev on kritisoinut voimakkaasti sitä, että Poretsenkov oli pukeutunut toimittajaksi.

Ukrainan turvallisuuspalvelu on jo ilmoittanut aloittaneensa rikostutkinnan Poretsenkovista. Häntä epäillään ”osallistumisesta terrorismiin niin kutsutun Donetskin kansantasavallan alueella”.

Ukrainan sisäministerin Arsen Avakovin mukaan Porentsenkovia voidaan myös syyttää ”aseellisesta jengitoiminnasta”. Siitä voi saada jopa 12 vuoden vankeusrangaistuksen.

Poretsenkov tunnetaan Venäjällä etenkin action legenda Arnold Schwarzeneggerin Commando-elokuvan D-day-venäläisversiosta.

MAINOS (sisältö jatkuu alla)
MAINOS (sisältö jatkuu alla)
Uusimmat
MAINOS (sisältö jatkuu alla)
MAINOS

Hyvä Verkkouutisten lukija,

Kehitämme palveluamme ja testaamme uusia sisältöformaatteja erityisesti mobiililaitteille. Haluaisitko osallistua testiin tässä ja nyt? Se vie vain muutaman minuutin.

(Uusi sisältö aukeaa painiketta klikkaamalla)