Verkkouutiset

USA maalasi Venäjän ilmavoimien värit ja tunnukset hävittäjiensä harjoitusvihollisiin

Yhdysvaltojen ilmavoimien vastustajakoneet lentävät Venäjän ilmavoimien väreissä.
MAINOS (artikkeli jatkuu alla)

Yhdysvaltojen ilmavoimien viholliskoneita taisteluharjoituksissa simuloiva lentue on ottanut käyttöönsä uuden värityksen.

Lentokonebongari Bruce Smithin Flickr-sivuillaan julkaisemissa kuvissa näkyy Nellisin lentotukikohdasta operoivan 64. lentueen F-16 -hävittäjäkoneita, jotka on maalattu päältä hiilenharmaiksi ja pohjasta vaaleansinisiksi. Koneiden siivissä on myös Venäjän ilmavoimien punaiset tähdet ja punaiset numerotunnukset.

Asiasta uutisoivan The Driven mukaan niin kutsuttu haiväritys on otettu Venäjän ilmavoimien Syyriassa käyttämistä taistelukoneista.

– Väritys on tapa edustaa uhkia tarkemmin. On tosielämän uhkia, jotka maalaavat koneensa näin, joten muutamme väritystä, saadaksemme sen vastaamaan fyysisesti enemmän heidän koneitaan. viholliskoneita matkivan yksikön tiedustelu-upseeri, kapteeni Ken Spiro toteaa Venäjän koneita matkivasta värityksestä.

Spiron mukaan ajatuksena on totuttaa pilotit tilanteeseen, jossa he näkevät oikean viholliskoneen.

Viholliskoneita simuloiva yksikkö on perinteisesti muuttanut käyttämiensä hävittäjien värityksiä sellaisiksi, että ne vastaavat koneita, joita vastaan Yhdysvaltojen ilmavoimat odottavat joutuvansa taistelemaan. Harjoitusvastustajat pyrkivät myös jäljittelemään esittämiensä vihollisten taktiikoita ja toimintatapoja.

Verkkouutiset kertoi tammikuussa harvinaislaatuisista kuvista, joissa näkyy amerikkalainen F-16 -hävittäjä tekemässä kaartotaisteluharjoitusta venäläisvalmisteista Su-27 -hävittäjää vastaan Groom Laken -koealueen yläpuolella.

MAINOS (sisältö jatkuu alla)
Viikon suosituimmat videot
Uusimmat
MAINOS (sisältö jatkuu alla)
MAINOS

Hyvä Verkkouutisten lukija,

Kehitämme palveluamme ja testaamme uusia sisältöformaatteja erityisesti mobiililaitteille. Haluaisitko osallistua testiin tässä ja nyt? Se vie vain muutaman minuutin.

(Uusi sisältö aukeaa painiketta klikkaamalla)