Donald Trumpilta rankka mainos laittoman maahantulijan tappamasta nuoresta

Republikaanien presidenttiehdokaskisan ykkönen julkisti mainoksen vahvalta alueeltaan.

  • LKS 20160208  LONDONDERRY, NH - FEBRUARY 08: Republican presidential candidate Donald Trump answers questions during a town hall at the Lions Club February 8, 2016 in Londonderry, New Hampshire. Candidates are in a last push for votes ahead of the first in the nation primary on February 9. LEHTIKUVA / Win McNamee / Getty Images / AFP

    Donald Trump.

    ()

Donald Trumpin mainosvideo julkistettiin viikkoa ennen republikaanien Etelä-Carolinan esivaaleja, joissa ehdokkailla on paljon pelissä.

Jas Shaw oli 17-vuotias amerikkalaisen jalkapallon tähtipelaaja joka ammuttiin aivan kotinsa ulkopuolella. Hänen tappajansa? Hän oli laittomasti maahan tullut jengiläinen joka oli juuri päässyt vankilasta. Jasin isä Jamiel tukee Donald Trumpia presidentiksi, koska hän haluaa lopettaa laittoman siirtolaisuuden, juontaja sanoo mainoksessa.

Isä Jamiel Shaw on käynyt puhumassa Trumpin suurissa vaalitilaisuuksissa. Videolla hän toteaa, että Trump on ainoa joka sanoo 'teidät (rikolliset) tullaan hoitamaan, tulemme valvomaan sitä, tulemme valvomaan sitä'. Se on ihana asia. Uskon että Donald Trump haluaa meistä jälleen suuren, ja hän rakastaa Amerikkaa.

Arvoisa kommentoija, kunnioitathan hyviä tapoja. Terävä kritiikki on sallittua. Henkilökohtaiset tai kansanryhmien solvaukset ja ihmisarvon loukkaukset poistamme. Voimasanojen käyttöä tai alatyyliä kohtaan meillä on nollatoleranssi. Emme voi myöskään julkaista ulkopuolisia linkkejä. Pysy asiassa.