Verkkouutiset

”Saksaa puhuvat pikkupojat myyvät seksiä rahapulassa”

Östergötlandin poliisi Ruotsissa kertoo, että 10-vuotiaat pojat myyvät rahapulassaan seksiä Norrköpingissä.
MAINOS (artikkeli jatkuu alla)

Poliisin edustaja Fredrik Kilman kertoo Aftonbladetille poliisin saaneen ensimmäisen asiaa koskevan yhteydenoton tiistaiaamuna. Noin 20-vuotias nainen oli soittanut poliisille ja kertonut kolmen nuoren pojan tulleen juttusille kadulla.

– Nainen soitti ja kertoi juuri tavanneensa saksaa puhuvien 8–12 -vuotiaiden poikien ryhmän. Pojat olivat ilmoittaneet voivansa tarjota seksiä rahaa vastaan, Kilman kertoo.

Kilmanin mukaan nainen oli kieltäytynyt poikien tarjouksesta ja soittanut heti poliisille. Naisen mukaan pojat olivat jutelleet useiden ihmisten kanssa Norrköpingin matkakeskuksen tienoilla. Kun paikalle lähetettiin poliisipartioita, myös useat muut ihmiset ottivat puhelimitse yhteyttä poliisiin.

– Ihmiset kertovat nähneensä nuoria, noin 10-vuotiaita poikia kerjäämässä. Yksi soittajista kertoi pienen pojan soittaneen ovikelloa ja saksaksi pyytäneen ruokaa ja rahaa, Kilman kertoo.

Poliisin tiedossa ei toistaiseksi ole, mistä pojat ovat kotoisin.

MAINOS (sisältö jatkuu alla)
MAINOS (sisältö jatkuu alla)
Uusimmat
MAINOS (sisältö jatkuu alla)
MAINOS

Hyvä Verkkouutisten lukija,

Kehitämme palveluamme ja testaamme uusia sisältöformaatteja erityisesti mobiililaitteille. Haluaisitko osallistua testiin tässä ja nyt? Se vie vain muutaman minuutin.

(Uusi sisältö aukeaa painiketta klikkaamalla)