Verkkouutiset

ISIS-jihadistit menivät sekaisin brittien hyökkäyksestä: alkoivat epähuomiossa ammuskella toisiaan

Ainakin yksi Isis-taistelija kuoli Mosulissa jihadistien sekaannuksen vuoksi.
MAINOS (artikkeli jatkuu alla)

Terroristijärjestö Isisin jihadistit tappoivat epähuomiossa ainakin yhden oman taistelijansa Irakin Mosulissa sen jälkeen, brittijoukot huomasivat terroristit ja alkoivat tulittaa heitä. Asiasta uutisoi brittijulkaisu Express.

Britit havaitsivat aluksi terroristiryhmän, joka pyrki piiloutumaan metsikköön. Brittien ilmavoimien tiedottajan mukaan ryhmä havaitsi Isisin taistelijoita, jotka pyrkivät piiloutumaan metsikköön ja ampui heitä ohjuksella.

– Toisella ohjuksella ammuttiin terroristiryhmää, joka sekaantui brittien hyökkäyksestä. Ryhmämme havaitsi terroristien ampuvan toisiaan, ja ainakin yksi heistä kuoli, tiedottaja kertoo.

Britit tuhosivat seuraavana päivänä autopommin lähellä rakennusta, johon kymmenkunta Isis-sotilasta oli kerääntynyt puolustautumaan brittien ja Irakin joukkoja vastaan.

Irakin joukot ottaneet takaisin haltuunsa ainakin kaksi kolmasosaa Mosulin itäisistä osista sekä kaupunkia ympäröiviä kyliä, jotka ovat olleet Isisin vallan alla kaksi vuotta.

MAINOS (sisältö jatkuu alla)
Uusimmat
MAINOS (sisältö jatkuu alla)
MAINOS

Hyvä Verkkouutisten lukija,

Kehitämme palveluamme ja testaamme uusia sisältöformaatteja erityisesti mobiililaitteille. Haluaisitko osallistua testiin tässä ja nyt? Se vie vain muutaman minuutin.

(Uusi sisältö aukeaa painiketta klikkaamalla)