Verkkouutiset

ISIS onnistui valtaamaan Palmyran uudelleen Venäjän ilmaiskuista huolimatta

Terroristijärjestö Isis on pakottanut Syyrian armeijan perääntymään muinaisesta Palmyran kaupungista.
MAINOS (artikkeli jatkuu alla)

Ääriryhmä Isis on sunnuntaina vallannut uudelleen Palmyran kaupungin Syyriassa, kertovat Syyriaa tarkkailevat aktivistit. Isis onnistui valtauksessa siitä huolimatta, että Venäjän ilmaiskut pakottivat sen perääntymään kaupungin laitamille aiemmin sunnuntaina.

The Guardianin mukaan Iso-Britanniassa sijaitseva Syyrian ihmisoikeustutkimuskeskus kertoo, että Isis taisteli tiensä takaisin Palmyraan ja pakotti Syyrian hallinnon joukot perääntymään.

Venäjän puolustusministeriön mukaan ilmaiskut tappoivat yli 300 Isis-sotilasta ja tuhosivat 11 tankkia ja ajoneuvoa. Ilmaiskuja tehtiin kaikkiaan 64. Syyrian armeija siirsi Palmyraan lisäjoukkoja Alepposta taistellakseen Isistä vastaan. Taistelut Palmyrassa jatkuvat Syyrian armeijan lähteiden mukaan.

Palmyra oli Isisin hallinnassa maaliskuuhun 2016 saakka 10 kuukauden ajan, kunnes Syyrian armeija onnistui valtaamaan kaupungin takaisin. Isis yritti kaupungin uudelleenvalloitusta ensimmäisen kerran tällä viikolla.

MAINOS (sisältö jatkuu alla)
MAINOS (sisältö jatkuu alla)
Uusimmat
MAINOS (sisältö jatkuu alla)
MAINOS

Hyvä Verkkouutisten lukija,

Kehitämme palveluamme ja testaamme uusia sisältöformaatteja erityisesti mobiililaitteille. Haluaisitko osallistua testiin tässä ja nyt? Se vie vain muutaman minuutin.

(Uusi sisältö aukeaa painiketta klikkaamalla)