Salainen ryhmä lennätettiin Libyaan jahtaamaan ISIS:tä

Britannian uskotaan suunnittelevan iskuja terroristijärjestön kimppuun ilmaiskuin myös Libyassa. Tiedustelupalvelu on jo paikalla etsimässä kohteita.

  • tornadot

    Britannian uskotaan suunnittelevan uusia ilmaiskuja Isistä vastaan.

    ()

Britannia on aloittanut tiedustelutoimet Libyassa mahdollisten ilmaiskujen aloittamiseksi, kertoo Daily Mail. Sotilaslähteiden mukaan alueelle on jo siirtynyt sekä maan ilmavoimien, että ulkomaan tiedustelupalvelu MI6:n toimijoita.

Tarkoituksena selvittää mahdollisia ilmaiskujen kohteita ja varmistaa etteivät ne osu vahingossa ystävällismielisiin joukkoihin. Iskut toteutettaisiin yhdessä Ranskan ja Yhdysvaltojen kanssa. Ilmavoimien läsnäolo voi viitata myös mahdollisen tukikohdan perustamiseen Libyaan.

Isisin pelätään siirtävän huomionsa ja jopa pääkaupunkinsa Pohjois-Afrikkaan ja uhkaavansa sieltä Välimeren alueen turvallisuutta.

Arvoisa kommentoija, kunnioitathan hyviä tapoja. Terävä kritiikki on sallittua. Henkilökohtaiset tai kansanryhmien solvaukset ja ihmisarvon loukkaukset poistamme. Voimasanojen käyttöä tai alatyyliä kohtaan meillä on nollatoleranssi. Emme voi myöskään julkaista ulkopuolisia linkkejä. Pysy asiassa.