Verkkouutiset

ISIS uhkaa kaataa Eiffelin tornin – ”pahempaa kuin syyskuun 11. päivän iskut”

Terroristijärjestö ISIS uhkaa tuoreilla videoillaan jälleen Ranskaa ja presidentti Francois Hollandea.
MAINOS (artikkeli jatkuu alla)

Kahdella uudella videollaan ISIS uhkaa Ranskaa ja presidentti Francois Hollandea ja kaataa Eiffelin tornin. Toinen videoista on nimeltään ”Pariisi romahtaa”. Videolla on käytetty kohtauksia Stephen Sommersin elokuvasta G.I. Joe: The Rise of Cobra, jossa Eiffelin torni kaatuu yhteen Seinejoen silloista.

Terroristit syyttävät Ranskaa ja presidentti Hollandea rikoksista muslimeja vastaan, ja että Ranska hyökkäsi ensin niin sanottua kalifaattia vastaan Syyriassa ja Irakissa.

– Te ranskalaiset kuolette niin kuin marttyyrimme ja se tulee olemaan pahempaa kuin syyskuun 11. päivän iskut (Yhdysvalloissa vuonna 2001), terroristit uhkailevat.

– Eurooppalaiset, Islamilainen valtio ei aloittanut sotaa teitä vastaan, kuten tiedotusvälineenne ja hallituksenne teille uskottelevat. Te aloititte sodan. Maksatte sen, kun lähetätte poikanne sotaan. He palaavat invalideina, vammautuneina ja mielenterveysongelmaisina, videolla paasataan.

– Maksatte, kun pelkäätte matkustaa maasta toiseen, kun kävellessänne katsotte oikealle ja vasemmalle ja pelkäätte muslimeja. Ette ole turvassa edes kotonanne, ääni videolla jatkaa.

Asiasta kertoo sanomalehti La Stampa.

MAINOS (sisältö jatkuu alla)
MAINOS (sisältö jatkuu alla)
Uusimmat
MAINOS (sisältö jatkuu alla)
MAINOS

Hyvä Verkkouutisten lukija,

Kehitämme palveluamme ja testaamme uusia sisältöformaatteja erityisesti mobiililaitteille. Haluaisitko osallistua testiin tässä ja nyt? Se vie vain muutaman minuutin.

(Uusi sisältö aukeaa painiketta klikkaamalla)