Verkkouutiset

Suomalaistähti ampui panssarivaunulla ISIS:n linjoja – julkisti kohtauksen musiikkivideolla

Suomessa kasvanut kurditähti Helen Abdulla osallistuu Irakissa sotaan Islamilaista valtiota vastaan.
MAINOS (artikkeli jatkuu alla)

Suomalais-kurdilainen supertähti Helly Luv eli Helan Abdulla, 26, on filmannut uuden musiikkivideonsa Revolution Islamilaisen valtion rajalla Irakissa.

Videolla Helly Luvin nähdään kirjoittavan huulipunalla sana ”vallankumous” ammukseen, kiipeävän panssarivaunuun ja ampuvan vihollisen puolelle.

Lahteen lapsena tullut ja siellä 18-vuotiaaksi kasvanut Helan Abdulla on ison luokan poptähti kurdien parissa vuoden 2013 Risk It All -musiikkivideonsa jälkeen. Hän on näytellyt myös Oscar-ehdokkaana olleessa Mardan-elokuvassa.

Kurdien peshmerga-joukot ovat taistelleet ISIS:iä vastaan yli vuoden. Helly Luv on ollut tukemassa sotaponnistuksia.

Revolution julkistetaan ensi viikolla. Siitä on annettu ulos oheinen traileri, joka sai Youtubessa viikossa yli 140 000 katsojaa.

IB Timesin mukaan Helan Abdulla kertoo panssarivaunutapauksen olevan aito. Hän pitää alkuperäistä videota hallussaan, jos joku sattuisi väittämään sitä lavastetuksi.

Hänen mukaansa video kuvattiin ISIS.n jäljiltä autiossa Khazerin pikkukylässä. Hän sanoo videota kunnianosoitukseksi peshmergalle.

MAINOS (sisältö jatkuu alla)
Viikon suosituimmat videot
Uusimmat
MAINOS (sisältö jatkuu alla)
MAINOS

Hyvä Verkkouutisten lukija,

Kehitämme palveluamme ja testaamme uusia sisältöformaatteja erityisesti mobiililaitteille. Haluaisitko osallistua testiin tässä ja nyt? Se vie vain muutaman minuutin.

(Uusi sisältö aukeaa painiketta klikkaamalla)