Verkkouutiset

Fidel Castro lyttää Naton – ”Otatte mallia Adolf Hitlerin imperiumilta”

Kuuban entinen presidentti Fidel Castro syyttää Yhdysvaltoja ja sen liittolaisia konfliktien luomisesta ulkomailla.
MAINOS (artikkeli jatkuu alla)

”Monet ovat hämmästyneitä kuullessaan Naton eurooppalaisten johtajien lausunnot, jotka näyttävät siltä kuin ne olisivat peräisin natsien SS-joukoilta” Fidel Castro kirjoitti Kuuban valtionmedian julkaisemassa kolumnissa Russia Todayn mukaan.

Russia Today tunnetaan Venäjän hallintoa myötäilevästä propagandastaan.

Castro totesi Naton ”aggressiivisten porvarihallitusten” ottavan mallia Adolf Hilterin ahneelta imperiumilta. Castron mukaan Nato-maat ovat siksi naurunalaisia kaikkialla maailmassa.

88-vuotias ex-diktaattori otti myös Yhdysvallat hampaisiinsa.

Hän syytti veteraanisenaattoria ja entistä presidenttiehdokasta John McCainia Is-terroristijärjestön luomisesta yhdessä Israelin tiedustelupalvelun Mossadin kanssa.

Castron mukaan Lännestä on tullut imperialistinen.

”Konfliktien luomisen sijaan hallitusten tulisi ruokkia ihmisiä ja rakentaa sairaaloita ja kouluja miljardeille niitä epätoivoisesti tarvitseville ihmisille.”

Castro sanoi Kuuban jatkavan edelleen itsenäistä marssiaan Yhdysvaltoja vastaan.

Fidel Castro siirsi terveyssyistä valtansa nuoremmalle veljelleen Raulille vuonna 2006. Hänen nimissään julkaistaan kuitenkin Kuubassa edelleen runsaasti kirjoituksia.

MAINOS (sisältö jatkuu alla)
MAINOS (sisältö jatkuu alla)
Uusimmat
MAINOS (sisältö jatkuu alla)
MAINOS

Hyvä Verkkouutisten lukija,

Kehitämme palveluamme ja testaamme uusia sisältöformaatteja erityisesti mobiililaitteille. Haluaisitko osallistua testiin tässä ja nyt? Se vie vain muutaman minuutin.

(Uusi sisältö aukeaa painiketta klikkaamalla)