Verkkouutiset

David Cameron tuomitsee Venäjän ilmaiskut Syyriassa: Auttavat Assadia

Britannian pääministerin mukaan Venäjän ilmaiskut vain pahentavat tilannetta Syyriassa, kertoo The Telegraph.
MAINOS (artikkeli jatkuu alla)

Britannian pääministeri David Cameron tuomitsee Venäjän tällä viikolla tekemät ilmaiskut Syyriassa. Pääministerin mukaan Venäjän joukot eivät iskuissaan tee eroa ISIS-terroristien ja muiden Syyrian hallituksen joukkoja vastaan taistelevien ryhmittymien välille.

Britannian puolustussihteeri Michael Fallon varoitti aiemmin lauantaina, että suurin osa Venäjän joukkojen iskuista tappoivat terroristien sijaan siviilejä ja Syyrian presidentti Bashar al-Assadin hallitusta vastustavien kapinallisryhmien jäseniä.

– On aivan selvää, että Venäjä ei tee eroa ISIS:n ja Syyrian oppositioryhmien välille. Tämän seurauksena he vain tukevat ja auttavat ”teurastaja”-Assadia ja pahentavat tilannetta, Cameron sanoi.

– Venäjän joukkojen iskut on tuomittu teoistaan ympäri arabimaailmaa ja minusta arabimaailma on siinä oikeassa.

Cameronin tarvitaan kokonaisvaltainen suunnitelma siitä, miten Syyriaan saadaan poliittinen muutos aikaiseksi, sillä vain sitä kautta alueelle on mahdollista saada rauha.

MAINOS (sisältö jatkuu alla)
MAINOS (sisältö jatkuu alla)
Uusimmat
MAINOS (sisältö jatkuu alla)
MAINOS

Hyvä Verkkouutisten lukija,

Kehitämme palveluamme ja testaamme uusia sisältöformaatteja erityisesti mobiililaitteille. Haluaisitko osallistua testiin tässä ja nyt? Se vie vain muutaman minuutin.

(Uusi sisältö aukeaa painiketta klikkaamalla)