Verkkouutiset

Haluatko sotia ISIS:tä vastaan? Täältä saat ilmaisen kiväärin

Amerikkalaisyhtiö tarjoaa kivääreitä ilmaiseksi kaikille, jotka haluavat osallistua taisteluun Isistä ja al-Qaidaa vastaan.
MAINOS (artikkeli jatkuu alla)

Teksasilainen TrackingPoint-yhtiö tarjoaa kymmenen kappaletta valmistamiaan M600- tai M800-kiväärejä ilmaiseksi mille tahansa yhdysvaltalaiselle organisaatiolle, joka pystyy kuljettamaan ne laillisesti Lähi-itään Isiksen ja al-Qaidan vastaista taistelua varten.

– Alueen tapahtumia on vaikea seurata sivusta. Me haluamme tehdä oman osamme. Kymmenen asetta ei kuulosta paljolta, mutta erittäin tappavat aseet kasvattavat iskukykyä. Nämä kymmenen asetta saavat vihollisen tuntemaan, että heillä on vastassaan 200 asetta, toteaa yhtiön toimitusjohtaja John McHale tiedotteessaan.

– Me uskomme, että M600 SR- ja M800 DMR -kiväärit pelastavat lukemattomia henkiä ja antavat sotilaillemme etulyöntiaseman vihollisen taistelijoita ja terroristeja vastaan.

Kivääreissä on yhtiön automaattinen tähtäysjärjestelmä. Se ottaa huomioon rekyylin, tuulen suunnan ja nopeuden sekä lämpötilan. Kiväärit ehkäisevät lisäksi inhimillisiä virheitä etäisyyden arvioimisessa.

MAINOS (sisältö jatkuu alla)
Viikon suosituimmat videot
Uusimmat
MAINOS (sisältö jatkuu alla)
MAINOS

Hyvä Verkkouutisten lukija,

Kehitämme palveluamme ja testaamme uusia sisältöformaatteja erityisesti mobiililaitteille. Haluaisitko osallistua testiin tässä ja nyt? Se vie vain muutaman minuutin.

(Uusi sisältö aukeaa painiketta klikkaamalla)