Verkkouutiset

WTC:n terrori-iskujen pääsuunnittelija shokkikirjassa: Tuhoamme lännen siirtolaisuudella

Khalid Sheikh Mohammedin mukaan al-Qaida ei koskaan aikonut kukistaa USA:ta iskuilla.
MAINOS (artikkeli jatkuu alla)

Washington Examiner kertoo CIA-urakoitsija James Mitchellin kohukirjasta Enhanced Interrogation eli tehostettu kuulustelu).

James Mitchelliä pidetään yleisesti 2000-luvun alun kehittyneiden kuulustelujen kuten vesikäsittelyn kehittäjänä.

Hän keskusteli aikanaan pitkään ja useasti, myös epämuodollisesti, pidätetyn Khalid Sheikh Mohammedin (KSM) kanssa. KSM:ia pidetään USA:n syyskuun 11. päivän 2001 terrori-iskujen aivoina.

Khalid Sheikh Mohammed oli kirjan mukaan sanonut, että al-Qaidan tarkoitus on tappaa Yhdysvallat siirtolaisuudella ja kasvattamalla ei-muslimeja, jotka järjestelmän puitteissa pystyttäisivät maahan sharia-lain.

Terroristien suunnitelma oli nimenomaan täyttää USA myötämielisillä muslimeilla löysien siirtolaisuuslakien nojalla ja lisääntymällä.

Terrori-iskut olivat KSM:n mukaan hyviä, mutta eivät hänen termillään ”käytännöllisiä” suuressa tarkoituksessa. Sotaa piti käydä amerikkalaisten mielistä.

KSM:n mukaan jihadimielisten veljien tuli asettua Yhdysvaltoihin, hyötyä avustuksista ja levittää jihadia. USA:n oikeudet ja lait suojaisivat heitä, ja tarpeeksi voimakkaina he nousisivat ja pystyttäisivät sharia-järjestelmän.

Terroristijohtajan mukaan veljet jatkaisivat hyökkäyksiä väsymättä. Lopulta amerikkalaiset olisivat väsyneitä, peloissaan ja vain haluaisivat sen loppuvan.

”Lopulta Amerikka paljastaa kaulansa teurastajalle”, KSM oli sanonut.

MAINOS (sisältö jatkuu alla)
Viikon suosituimmat videot
Uusimmat
MAINOS (sisältö jatkuu alla)
MAINOS

Hyvä Verkkouutisten lukija,

Kehitämme palveluamme ja testaamme uusia sisältöformaatteja erityisesti mobiililaitteille. Haluaisitko osallistua testiin tässä ja nyt? Se vie vain muutaman minuutin.

(Uusi sisältö aukeaa painiketta klikkaamalla)