Verkkouutiset

Paperijätti löysi sisäisen johtajansa

Ruotsalais-suomalainen metsäteollisuusjätti löysi uuden johtajan omista riveistään.
MAINOS (artikkeli jatkuu alla)

Stora Enson hallitus on nimittänyt Printing and Living -divisioonan johtajan Karl-Henrik Sundströmin yhtiön uudeksi toimitusjohtajaksi elokuun alusta alkaen.

Yhtiön hallituksen puheenjohtajan Gunnar Brockin mukaan Sundströmillä on runsaasti kokemusta globaalista teollisuudesta ja vahva tausta talousjohtamisessa.

– Hänen valintansa Stora Enson sisältä tuo jatkuvuutta yhtiön johtamiseen ja valittuun strategiaan, Brock kertoo yhtiön pörssitiedotteessa.

Kaksi vuotta Stora Ensossa työskennellyt ruotsalainen 54-vuotias Sundström puolestaan kertoo oppineensa tuntemaan Stora Enson yhtiönä, jolla on valtavasti potentiaalia ja valoisa tulevaisuus.

– Odotan innolla, että pääsen jatkamaan Stora Enson tulevaisuuden rakentamista yhdessä yhtiön osaavien ja sitoutuneiden työntekijöiden kanssa ympäri maailmaa, hän hehkuttaa tiedotteessa.

Heti nimitysuutisen jälkeen Stora Enso ilmoitti lykkäävänsä Renewable Packaging -divisioonansa uudelleenorganisointia.

Uudelleenorganisointi oli suunniteltu toteutettavaksi heinäkuun alkuun mennessä, mutta yhtiö on päättänyt lykätä uudistusta siihen asti, kunnes toimitusjohtaja on vaihtunut.

Toimitusjohtaja Jouko Karvinen aloitti viime vuoden lopulla yhtiön hallituksen kanssa neuvottelut aikomuksestaan jättää tehtävänsä. Asia julkistettiin huhtikuussa. Karvinen on vetänyt yhtiötä yli seitsemän vuotta.

Stora Enson palveluksessa on maailmanlaajuisesti noin 29 000 ihmistä, ja sen liikevaihto oli viime vuonna 10,6 miljardia euroa.

MAINOS (sisältö jatkuu alla)
MAINOS (sisältö jatkuu alla)
Uusimmat
MAINOS (sisältö jatkuu alla)
MAINOS

Hyvä Verkkouutisten lukija,

Kehitämme palveluamme ja testaamme uusia sisältöformaatteja erityisesti mobiililaitteille. Haluaisitko osallistua testiin tässä ja nyt? Se vie vain muutaman minuutin.

(Uusi sisältö aukeaa painiketta klikkaamalla)