Verkkouutiset

Alexander Stubb: Tästä syystä pyysin kansliapäällikköesityksen pöydälle

Valtiovarainministeri Alexander Stubb (kok.) korostaa, että tehtävä on "sekä kansallisesti että kansainvälisesti tärkeä".
MAINOS (artikkeli jatkuu alla)

Valtiovarainministeri Alexander Stubb (kok.) on avannut syitä Facebookissa siihen, miksi hän nosti tänään valtioneuvoston yleisistunnossa puolustusministeriön kansliapäällikkönimityksen pöydälle.

”Pyysin tänään valtioneuvoston istunnossa puolustusministeriön kansliapäällikköä koskevan esityksen pöydälle. Tehtävä on sekä kansallisesti että kansainvälisesti tärkeä. Laajaa luottamusta yli puoluerajojen nauttivan istuvan kansliapäällikön vaihtaminen edellyttää vahvoja perusteluita. Haluan tutustua perusteluihin tarkemmin ja käydä keskeiset näkökohdat läpi kollegoiden kanssa. Otimme asiassa nyt viikon aikalisän. Viime kädessä vastuu on esittelevän ministerin”, Stubb kirjoittaa.

Hallituskumppaneissa on herättänyt kummastusta, ettei nykyinen kansliapäällikkö Arto Räty voisi jatkaa tehtävässään. Puolustusministeri Jussi Niinistö (ps.) oli esittämässä seuraavalle viisivuotiskaudelle puolustusministeriön resurssipoliittisen osaston päällikköä Jukka Juustia.

MAINOS (sisältö jatkuu alla)
Uusimmat
MAINOS (sisältö jatkuu alla)
MAINOS

Hyvä Verkkouutisten lukija,

Kehitämme palveluamme ja testaamme uusia sisältöformaatteja erityisesti mobiililaitteille. Haluaisitko osallistua testiin tässä ja nyt? Se vie vain muutaman minuutin.

(Uusi sisältö aukeaa painiketta klikkaamalla)