Verkkouutiset

”Vaadimme tukipakettipolitiikan lopettamista”

Pidämme kiinni itsenäisyydestä, itsemääräämisoikeudesta sekä vaadimme tukipakettipolitiikan lopettamista. Näin linjaa Timo Soini puolueensa asentoa toukokuisiin Euroopan parlamentinvaaleihin.
MAINOS (artikkeli jatkuu alla)

Timo Soinin mukaan perussuomalaiset haastaa hallituksen EU-politiikan eurovaaleissa.

– Pidämme kiinni itsenäisyydestä, itsemääräämisoikeudesta sekä vaadimme tukipakettipolitiikan lopettamista. Suomalaisen veronmaksajan tehtävä ei ole tukea ranskalaisia ja saksalaisia pankkeja, hän sanoi lauantaina Helsingissä.

Soinin mukaan perussuomalaiset kannattavat laajaa talous- ja vapaakauppaliittoa ja vastustavat yhteisvastuita ja liittovaltiokehitystä.

Ja mihin ryhmään?

Suoraa selkoa siitä, mihin ryhmään Euroopan parlamentissa perussuomalaiset aikovat asettua, ei lauantaina kuultu. Timo Soinin mukaan ”perussuomalaiset ovat merkittävä osa Euroopan laajuista itsemääräämisoikeutta puolustavaa liikettä”.

– Meillä on hyvät ja toimivat yhteydet useampaan EU-parlamenttiryhmään sekä kansanliikkeisiin Euroopassa. Viimeksi vuonna 2009 olimme muodostamassa ja perustamassa Vapaa ja Demokraattinen Eurooppa –ryhmää (EFD).

– Ryhmäneuvottelut käymme vaalien jälkeen, kun näemme vaalituloksen – sekä omamme että muiden maiden, hän sanoi.

Soinin mukaan puoluetta halutaan mukaan useampaan ryhmään.

MAINOS (sisältö jatkuu alla)
MAINOS (sisältö jatkuu alla)
Uusimmat
MAINOS (sisältö jatkuu alla)
MAINOS

Hyvä Verkkouutisten lukija,

Kehitämme palveluamme ja testaamme uusia sisältöformaatteja erityisesti mobiililaitteille. Haluaisitko osallistua testiin tässä ja nyt? Se vie vain muutaman minuutin.

(Uusi sisältö aukeaa painiketta klikkaamalla)