Verkkouutiset

Soinilta uusi hedelmävertaus: Pekkarinen peittää viikunanlehdellä keskustan linjan

Perussuomalaisten puheenjohtaja sanoo, että kokoomus on ollut "johdonmukaisesti harhassa".
MAINOS (artikkeli jatkuu alla)

Perussuomalaisten puheenjohtaja Timo Soini moittii keskustan linjaa eurokriisin hoidossa epäselväksi. Hän sanoo, että ex-puheenjohtaja Matti Vanhasen ja ex-komissaari Olli Rehnin johdolla keskusta kannatti tukipaketteja Etelä-Euroopan maille.

Nyt keskusta on Soinin mukaan siirtynyt kohti ”maalaisjärjellisempää linjaa Mauri Pekkarisen johdolla”. Soini kuitenkin ennustaa, että todellinen linja voi olla jotain muuta.

– Pelkään, että Pekkarisen analyysi on vihreä viikunanlehti vaalien alla keskustan todellisen linjan hämärtämiseksi, Soini sanoo.

Kokoomus on hänen mukaansa ollut koko ajan ”johdonmukaisesti harhassa”. Soinin mukaan ”toivotalkoopuolue” on tukenut ”rahanpesumaa” Kyprosta ja Portugalia, joka kantaa veroja tehottomasti.

Perussuomalaiset on tehnyt hallitukselle välikysymyksen eurokriisistä. Eduskunta keskustelee asiasta tänään keskiviikkona.

MAINOS (sisältö jatkuu alla)
Uusimmat
MAINOS (sisältö jatkuu alla)
MAINOS

Hyvä Verkkouutisten lukija,

Kehitämme palveluamme ja testaamme uusia sisältöformaatteja erityisesti mobiililaitteille. Haluaisitko osallistua testiin tässä ja nyt? Se vie vain muutaman minuutin.

(Uusi sisältö aukeaa painiketta klikkaamalla)