Verkkouutiset

Maanpuolustuksen materiaalihankintojen määräraha kasvaa 42 prosenttia

Valtiovarainministeriön talousarvioesityksen mukaan puolustusmateriaalihankintoihin myönnetään 42 prosenttia enemmän kuin viime vuonna.
MAINOS (artikkeli jatkuu alla)

Valtiovarainministeriön talousarvioesityksen mukaan puolustusmateriaalihankintoihin myönnetään ensi vuonna 593,7 miljoonaa euroa. Määrä kasvaa 42 prosenttia eli 176,9 miljoonaa euroa viime vuodesta.

Määrärahaa saa käyttää muun muassa puolustusmateriaalin hankkimisesta ja puolustusvoimien turvallisuushankinnoista aiheutuvien menojen maksamiseen, hankittujen järjestelmien testaukseen ja käyttökoulutukseen sekä puolustusmateriaalihankintoihin liittyvään tutkimus- ja kehittämistoimintaan.

Puolustusvoimien materiaalin kehittäminen perustuu puolustusvoimien kehittämisohjelmiin, jotka liittyvät muun muassa puolustusvoimien johtamisen, tiedustelun, logistiikan, joukkotuotantojärjestelmien ja toiminnanohjauksen sekä maa-, meri- ja ilmapuolustuksen taistelujärjestelmien suorituskyvyn kehittämiseen.

MAINOS (sisältö jatkuu alla)
MAINOS (sisältö jatkuu alla)
Uusimmat
MAINOS (sisältö jatkuu alla)
MAINOS

Hyvä Verkkouutisten lukija,

Kehitämme palveluamme ja testaamme uusia sisältöformaatteja erityisesti mobiililaitteille. Haluaisitko osallistua testiin tässä ja nyt? Se vie vain muutaman minuutin.

(Uusi sisältö aukeaa painiketta klikkaamalla)