Verkkouutiset

Toimi Kankaanniemi perussuomalaisten EU-vaaliehdokkaaksi

Entinen kristillisdemokraattien kansanedustaja ja ministeri Toimi Kankaanniemi lähtee perussuomalaisten EU-vaaliehdokkaaksi.
MAINOS (artikkeli jatkuu alla)

– Annoin tänään suostumukseni EU-vaaliehdokkaaksi. Pyyntöjä ja kannustusta on tullut paljon ympäri maan. En löytänyt syytä kieltäytyä. Perussuomalaisten lista sai nimeni, kirjoittaa Toimi Kankaanniemi blogissaan.

63-vuotias Kankaanniemi ehti toimia kristillisen liiton ja sittemmin kristillisdemokraattien kansanedustajana 24 vuotta. Hän oli Esko Ahon hallituksen kehitysyhteistyöstä sekä raittius- ja alkoholiasioista vastaava ministeri. Hän toimi myös puolueensa puheenjohtajana.

Kankaanniemi kertoo eronneensa kristillisdemokraattisesta puolueesta lokakuussa 2011, kun puolue myöntyi EU:n liittovaltiokehitykselle ja tukipaketeille. Kankaanniemi tippui eduskunnasta samana vuonna käydyissä vaaleissa. Perussuomalaisiin Kankaanniemi liittyi toukokuussa 2013.

– Olen edelleen ”perusänkyrä”. Vastustan jyrkästi vallankeskitystä ja EU-liittovaltiokehitystä. Niitä ajavat vahvat voimat Suomessakin. Hallitus ja osa oppositiotakin, Kankaanniemi kirjoittaa.

MAINOS (sisältö jatkuu alla)
MAINOS (sisältö jatkuu alla)
Uusimmat
MAINOS (sisältö jatkuu alla)
MAINOS

Hyvä Verkkouutisten lukija,

Kehitämme palveluamme ja testaamme uusia sisältöformaatteja erityisesti mobiililaitteille. Haluaisitko osallistua testiin tässä ja nyt? Se vie vain muutaman minuutin.

(Uusi sisältö aukeaa painiketta klikkaamalla)