Verkkouutiset

SDP:n Gustafsson: Perussuomalaiset pettivät viimeisetkin vaalilupauksensa

Kansanedustajan mielestä perussuomalaiset pettivät kehysriihessä viimeisetkin ennen vaaleja antamistaan lupauksista.
MAINOS (artikkeli jatkuu alla)

SDP:n kansanedustaja Jukka Gustafssonin mielestä kehysriihessä tehdyt päätökset osoittavat Gustafssonin mielestä yksiselitteisesti, ettei perussuomalaisten vaalilupauksista ole enää mitään jäljellä.

− Vielä ennen eduskuntavaaleja perussuomalaiset lupasivat, ettei yhteiskunnan kaikkein köyhimmiltä leikattaisi senttiäkään. Tämän lupauksen Timo Soini toisti useamman kerran julkisuudessa ja vaalikentillä. Soinin sanaan uskoivat tuhannet kansalaiset. Kuitenkin kehysriihessä hallitus päätyi jälleen leikkaamaan niiltä, joiden asema on jo nyt kaikkein heikoin, Gustafsson toteaa tiedotteessaan.

Perussuomalaisten toiminta hallituksessa on Gustafssonin mielestä täysin ristiriidassa niiden periaatteiden kanssa, joita perussuomalaiset ovat uskotelleet edustavansa.

Erityisen räikeänä esimerkkinä petetyistä vaalilupauksista Gustafsson pitää bensiiniveroon tehtyä roimaa korotusta.

− Vaaleissa perussuomalaiset kampanjoivat väkevästi bensaveron alentamisen puolesta. Myöhemmin hallitukseen päästyään puolue korotti ajoneuvoveroa ja nyt vielä kehysriihessä suostui korottamaan bensaveroa. Tuhansien suomalaisten työmatkailu kallistui kertaheitolla perussuomalaisten ansiosta.

Gustafsson ihmettelee, miten kauan perussuomalaiset voivat jatkaa tekemiensä lupausten pettämistä.

− Lainatakseni Soinin omaa puheenvuoroa edelliseltä vaalikaudelta täytyy vain todeta: miten te kehtaatte, ja kyllähän te kehtaatte.

MAINOS (sisältö jatkuu alla)
Uusimmat
MAINOS (sisältö jatkuu alla)
MAINOS

Hyvä Verkkouutisten lukija,

Kehitämme palveluamme ja testaamme uusia sisältöformaatteja erityisesti mobiililaitteille. Haluaisitko osallistua testiin tässä ja nyt? Se vie vain muutaman minuutin.

(Uusi sisältö aukeaa painiketta klikkaamalla)