Verkkouutiset

Sdp:n Maarit Feldt-Ranta: USA:n panssarivaunujen vyöryminen Suomeen horjuttanut turvallisuudentunnetta

Sdp:n kansanedustaja valitteli eduskunnassa Hankoniemeen vyöryviä amerikkalaisia panssarivaunuja.
MAINOS (artikkeli jatkuu alla)

Kansanedustaja Maarit Feldt-Ranta (sd.) puhui eduskunnassa tiistaina sisäisen turvallisuuden selonteon käsittelyssä. Hän syytti ensin ulkoministeri Timo Soinin (ps.) naureskelleen, kun poliisimiesten määrän vähenemisestä esitettiin huoli.

– Toinen asia, jonka haluan nostaa esille, joka on lisännyt suomalaisten turvattomuutta, on tieto siitä, että lähiaikoina kotiseudulleni Hankoniemelle vyöryy amerikkalaisia panssarivaunuja. Myönnän suoraan, että tieto tästä on horjuttanut myös omaa turvallisuudentunnettani, Maarit Feldt-Ranta sanoi.

– Pienen maan on syytä edistää rauhaa, ei kalistella aseita. Hallituksen ei tulisi ylenkatsoa turvallisuudentunteen merkitystä suomalaisten hyvinvoinnille, hän jatkoi.

Kansanedustajalle vastasi hallituksen puolesta ulkoministeri Timo Soini.

– Edustaja Feldt-Ranta täällä kysyi tankeista Hangossa. En kyllä oikein ymmärrä, miten se tähän liittyy, mutta olisin kysynyt häneltä tai puheenjohtaja (Antti) Rinteeltä, vastustaako Sdp kansainvälistä harjoitustoimintaa, koska se olisi minulle uusi uutinen, Timo Soini sanoi.

– Uskon, että näin ei ole.

MAINOS (sisältö jatkuu alla)
MAINOS (sisältö jatkuu alla)
Uusimmat
MAINOS (sisältö jatkuu alla)
MAINOS

Hyvä Verkkouutisten lukija,

Kehitämme palveluamme ja testaamme uusia sisältöformaatteja erityisesti mobiililaitteille. Haluaisitko osallistua testiin tässä ja nyt? Se vie vain muutaman minuutin.

(Uusi sisältö aukeaa painiketta klikkaamalla)