Verkkouutiset

”Viskigate osoitus lainsäätäjien lyhytnäköisyydestä – päinvastainen tulos”

Alkoholilainsäädännön ylitulkinta onnistui tuottamaan päinvastaisen tuloksen kuin mitä lainsäätäjät olivat tavoitelleet, sanoo Piraattipuolue.
MAINOS (artikkeli jatkuu alla)

Lehtitietojen mukaan Aluehallintovirasto (Avi) on kieltänyt kahta suomalaista blogistia kirjoittamasta viskistä, mikäli se liittyy Helsingissä kahden viikon kuluttua järjestettävään Olut & Viski Expo -tapahtumaan.

Sensuuri iski myös tapahtuman logoon ja nimeen, joka jouduttiin muuttamaan. Uusi nimi on Olut Expo Finland. Aikaisemman nimen viranomaisten olivat jo kertaalleen todenneet säännösten mukaiseksi.

Piraattipuolueen mukaan alkoholilainsäädännön ylitulkinta onnistui tuottamaan päinvastaisen tuloksen kuin mitä lainsäätäjät olivat tavoitelleet, kun kohun seurauksena tuhannet kansalaiset osallistuivat sosiaalisessa mediassa keskusteluun tuoden tapahtumalle lisää mainosta.

– Viskigate on hyvä esimerkki mainontakiellosta, joka onnistui täysin päinvastaisessa tuloksessa. Koen, että ratkaisut kansakunnan terveyden edistämiseksi lepäävät edelleen muualla, sanoo puolueen puheenjohtaja, Tapani Karvinen.

MAINOS (sisältö jatkuu alla)
MAINOS (sisältö jatkuu alla)
Uusimmat
MAINOS (sisältö jatkuu alla)
MAINOS

Hyvä Verkkouutisten lukija,

Kehitämme palveluamme ja testaamme uusia sisältöformaatteja erityisesti mobiililaitteille. Haluaisitko osallistua testiin tässä ja nyt? Se vie vain muutaman minuutin.

(Uusi sisältö aukeaa painiketta klikkaamalla)