Verkkouutiset

Poliisin kommentti ”meistä vääräuskoisista” katosi

Anonyymin poliisin sitaatti työturvallisuudesta muuntui.
MAINOS (artikkeli jatkuu alla)

Suomen Poliisijärjestöjen liitto antoi keskiviikkona tiedotteen, jossa kerrottiin poliisilaitosten luottamusmiesten vastauksista työturvallisuutta koskevaan kyselyyn. Tiedotteen loppuun oli koottu poliisimiesten anonyymeja kommentteja asiasta.

Yksi noista poliisien kommenteista tiedotteessa kuului:

MAINOS (sisältö jatkuu alla)

Keskuksissa on atleettista nuorta miestä, jotka eivät tunnu välittävän mitään meidän maamme tavoista tms. Me vääräuskoiset emme ole mitään…sen partiot olivat mm. viime yövuorossa huomanneet kun menneet häiriökeikalle (pakolaiset tappelivat keskenään), jossa porukka ei reagoinut poliisin tuloon millään tapaa. Poliisi oli ollut ilmaa, ja kun poliisi oli jättänyt ulko-oven auki muita partioita varten, niin oli joku pakolainen laittanut oven kiinni yrittäen lukita osan poliiseista ulos. Outoa toimintaa.

Verkkouutiset julkaisi tiedotteen perusteella keskiviikkona tästä löytyvän uutisen otsikolla Nyt puhuvat poliisit: ”Keskuksissa on atleettista nuorta miestä… me vääräuskoiset emme ole mitään”.

Ilta-Sanomen keskiviikkona julkaisemassa nettijutussa oli mukana kyseinen poliisin kommentti. Torstain IS:n paperilehden aukeamalla alaotsikon Poliisit kertovat karuista kokemuksista alla on niin ikään kyseisiä anonyymien poliisimiesten kommentteja, mutta yhden niistä IS julkaisi seuraavassa muodossa:

Keskuksissa on atleettista nuorta miestä, jotka eivät tunnu välittävän mitään meidän maamme tavoista tms. Partiot olivat mm. viime yövuorossa huomanneet, kun menneet häiriökeikalle (pakolaiset tappelivat keskenään),

IS:n paperilehden jutusta siis puuttui IS:lla jo aiemmin verkossa ollut anonyymin poliisimiehen kommentti, joka oli myös poliisijärjestöjen liiton tiedotteessa ja kuului me vääräuskoiset emme ole mitään. Kyse oli ilmeisesti epäonnistuneesta editoinnista. Alkuperäinen kommentti oli antanut aiheen myös Verkkouutisten jutun otsikkoon, joka siis on alkuperäisen poliisien tiedotteen mukainen.

MAINOS (sisältö jatkuu alla)
MAINOS (sisältö jatkuu alla)
Viikon suosituimmat videot
Uusimmat
MAINOS (sisältö jatkuu alla)
MAINOS

Hyvä Verkkouutisten lukija,

Kehitämme palveluamme ja testaamme uusia sisältöformaatteja erityisesti mobiililaitteille. Haluaisitko osallistua testiin tässä ja nyt? Se vie vain muutaman minuutin.

(Uusi sisältö aukeaa painiketta klikkaamalla)