Verkkouutiset

Kommunistinuoret uhkaavat yleislakolla

Kommunistinen nuorisoliitto ilmoittaa järjestävänsä maahan levottomuuksia.
MAINOS (artikkeli jatkuu alla)

Kommunistinen Nuorisoliitto kehottaa ihmisiä osoittamaan mieltänsä kaikkialla, missä hallituksen edustajat puhuvat ja vierailevat.

Järjestö kehottaa häiritsemään hallituksen toimintaa ”merkittävien rakennusten ja katujen valtauksilla ja hyökkäävällä verkkoaktivismilla”.

MAINOS (sisältö jatkuu alla)

– Ammattiliittojen on järjestettävä ulosmarsseja, lakkoja ja ylityökieltoja, toimintaa, jonka tavoitteena on synnyttää poliittinen yleislakko, järjestön tiedotteessa todetaan.

Kommunistinuoret ovat sitä mieltä, että hallitus on tietoinen heidän mielipiteestään – ja siitä huolimatta hallitus ei reagoi.

– Koska hallitus ei muuta politiikkaansa, se on syrjäytettävä.

Kommunistinuorten mielestä pelkkä hallituksen kaataminen ei kuitenkaan riitä.

Järjestön mielestä ”kansan tahto ei selvästikään toteudu pelkästään edustuksellisella demokratialla ja rauhallisilla mielenilmauksilla”.

– Muistutamme, että parlamentti oli aikoinaan vain yhden pienen askeleen päässä monarkiasta. Se oli muutos, jolla vauraat herrasmiehet pääsivät vääntämään kättä: eroa nykyiseen, rikkaita eduskuntaan suosivaan malliin ei löydy suuresti. Tavallisen kansan tahtoa ei silloin eikä tänäänkään tarvitse parlamentin mallissa kuunnella, kommunistinuorten tiedotteessa julistetaan.

Asiasta kertoi ensimmäisenä Turun Sanomat.

MAINOS (sisältö jatkuu alla)
MAINOS (sisältö jatkuu alla)
Viikon suosituimmat videot
Uusimmat
MAINOS (sisältö jatkuu alla)
MAINOS

Hyvä Verkkouutisten lukija,

Kehitämme palveluamme ja testaamme uusia sisältöformaatteja erityisesti mobiililaitteille. Haluaisitko osallistua testiin tässä ja nyt? Se vie vain muutaman minuutin.

(Uusi sisältö aukeaa painiketta klikkaamalla)