Verkkouutiset

Timo Soini: Näin voitetaan vaalit – mutta ”kovin moni ei pöhinässä hoksaa”

Perussuomalaisjohtajan mukaan kaikki eivät ymmärrä, mistä vaaleissa on kysymys.
MAINOS (artikkeli jatkuu alla)

Perussuomalaisten Timo Soini on kirjoittanut Maaseudun Tulevaisuuteen vieraskolumnin Kuinka voitimme vaalit.

Timo Soinin mukaan vaaleissa on kysymys kolmesta asiasta: pidetään jalat maassa, ollaan samalla tasolla äänestäjien kanssa ja ”ymmärretään olla se ruohonjuuritason puolue, jossa tunnetaan mielihyvää aina, kun ollaan kansan keskellä silmänvalkuaisia katsellen”.

– Ja nyt tulee se yllätys, jota kovin moni ei vaalipöhinässä hoksaa; vaaleissa yritetään saada ääniä, ei opettaa kansalaisille oikeita mielipiteitä, oikeaa ajattelua tai elämäntapaa, Timo Soini toteaa.

Hän jatkaa, että ”tietenkin oma mielipide ja puolueen kanta on se, mitä ollaan vaalien kenttätöissä hyväksyttämässä”.

– Ei vaaleissa valita vieläkään sitä, mikä on oikein ja mikä väärin, Soini kirjoittaa.

Soinin mukaan ”vaaleissa haetaan vaalipäivänä ääniä. Niitä ei pidä ujosti kautta rantain kysellä. Niitä pyydetään suoraan, kasvotusten”.

”Kansalaisten kuunteleminen on hankittavissa oleva taito, kun sen vaan haluaa opetella. Ja sieltä se voima ja virta minuun kumpuavat, tieto ja jaettu kokemus, jota minulla on etuoikeus jakaa kautta maan. Arkea ja elämää. Tieuran suunnassa”, hän kirjoittaa.

Perussuomalaiset menettivät huhtikuun 2015 eduskuntavaaleissa edellisistä eduskuntavaaleista 36 000 ääntä, 1,4 prosenttiyksikköä kannatusta ja yhden kansanedustajan.

MAINOS (sisältö jatkuu alla)
MAINOS (sisältö jatkuu alla)
Uusimmat
MAINOS (sisältö jatkuu alla)
MAINOS

Hyvä Verkkouutisten lukija,

Kehitämme palveluamme ja testaamme uusia sisältöformaatteja erityisesti mobiililaitteille. Haluaisitko osallistua testiin tässä ja nyt? Se vie vain muutaman minuutin.

(Uusi sisältö aukeaa painiketta klikkaamalla)