Verkkouutiset

Timo Soini: Helsingin Sanomien hyödylliset idiootit nostivat Hommaforumin ja jytkyn

Perussuomalaisten puheenjohtajan mukaan taitavan poliitikon ja hyödyllisen idiootin ero on hiuksenhieno.
MAINOS (artikkeli jatkuu alla)

Ulkoministeri ja perussuomalaisjohtaja Timo Soini kirjoittaa blogissaan hyödyllisistä idiooteista. Soini aloittaa toteamalla, että ”kommunistiroisto V.I. Lenin oli taitava ja härski poliitikko. Hän osasi politiikan pelin ja hyväuskoisten hyödyntämisen”.

– Leninin piikkiin menee käsite hyödyllinen idiootti. Porvari on niin hyväuskoinen, että kustantaa itse köytensä, johon hänet hirtetään, Timo Soini mukailee Leninin sanontaa.

– Ilmiö elää ja voi hyvin tänäkin päivänä. Jytky oli monen tekijän summa. Yhtenä osana oli Helsingin Sanomien hyödylliset idiootit, jotka nostivat Hommaforumin kansan tietoisuuteen ja kukoistukseen.

Soinin mukaan ”taitavan poliitikon ja hyödyllisen idiootin ero on hiuksenhieno, mutta merkittävä. Ideologia ratkaisee. Oma ideologia, ei toisen. Jos olet oikeistolainen, ole sitä reilusti. Jos vihreä, viherrä niin pirusti…”.

Hänen mukaansa perussuomalaisilla pitää olla oma asialista.

– Sillä pärjää. Selitellä ei kannata. Selityksiä ei kukaan vastustaja usko ja omat eivät niitä kaipaa, Timo Soini kirjoittaa.

– Aina silloin tällöin sinänsä vilpittömät ihmiset saadaan toimimaan omaa etuaan ja näkemystään vastaan. Varmin tapa politiikassa on haukkua oma puolueensa. Idiootti ei siitä hyödy. Kilpailijat nauravat nurkan takana ja omat eivät sen jälkeen luota.

Hyödyllinen idiootti saa Soinin mukaan olla omassa seurassaan, ”kunnes joku toimittaja tulee höynäyttämään ja saamaan kuvituksen jo kirjoittamalleen jutulle”.

– Perussuomalaisilla on nyt tuhannen taalan paikka. Siitä vaan ottamaan kantaa kulttuuriin ja urheiluun. Hyödylliset idiootit huolehtivat lopusta.

– Ja Lenin makaa balsamoituna haudassaan. Hyödyllisen idiotismin isä. Lasikuvussa ihmisten killityksen kohteena makaaminen on sopiva seuraamus sortajalle.

MAINOS (sisältö jatkuu alla)
MAINOS (sisältö jatkuu alla)
Uusimmat
MAINOS (sisältö jatkuu alla)
MAINOS

Hyvä Verkkouutisten lukija,

Kehitämme palveluamme ja testaamme uusia sisältöformaatteja erityisesti mobiililaitteille. Haluaisitko osallistua testiin tässä ja nyt? Se vie vain muutaman minuutin.

(Uusi sisältö aukeaa painiketta klikkaamalla)