Verkkouutiset

Venäjä tekee oman version Pokemon Go:sta – taskuhirviöiden sijasta historiallisia venäläisiä

Venäjän pelissä pokemonien sijasta pyydystetään virtuaaliversioita kuuluisista, historiallisista venäläisistä, kertoo Free Radio Europe.
MAINOS (artikkeli jatkuu alla)

Venäjän viranomaiset haluavat ihmisten lopettavan pokemonien pyydystämisen uuden Pokemon Go -kännykkäpelin avulla ja suunnittelevat tilalle omaa versiotaan pelistä. Venäjän pelissä pokemonien sijasta pyydystetään virtuaaliversioita kuuluisista, historiallisista venäläisistä. Tällaisia ovat esimerkiksi Juri Gagarin tai Venäjän tsaarit.

Napattavien henkilöiden joukossa pelissä ovat neuvostoliittolainen rock-ikoni Viktor Tsoi, tiedemies Mikhail Lomonosov, kirjailija Aleksander Pushkin, säveltäjä Pjotr Tsaikovski ja Napoleon Bonaparte, vaikka hän ei venäläinen olekaan.

Peli tulee käyttämään samanlaista laajennettua todellisuutta kuin Pokemon Go -peli, mutta siihen lisätään myös opetuksellinen aspekti: pelin avulla käyttäjä saa tietoa Venäjän historiasta. Lisäksi käyttäjät voivat ottaa kuvan itsestään historiallisen henkilön kanssa.

Viranomaisten tiedotteen mukaan peli on mahdollista ladata jo elokuun lopussa.

MAINOS (sisältö jatkuu alla)
MAINOS (sisältö jatkuu alla)
Uusimmat
MAINOS (sisältö jatkuu alla)
MAINOS

Hyvä Verkkouutisten lukija,

Kehitämme palveluamme ja testaamme uusia sisältöformaatteja erityisesti mobiililaitteille. Haluaisitko osallistua testiin tässä ja nyt? Se vie vain muutaman minuutin.

(Uusi sisältö aukeaa painiketta klikkaamalla)