Verkkouutiset

”Halla-aholaisuus vallannut liikaa tilaa” – jo neljäs valtuutettu eroaa perussuomalaisista Helsingissä

Kaupunginvaltuutettu Harri Lindell lähtee kuntavaaleihin ehdolle kristillisdemokraattien listalta sitoutumattomana.
MAINOS (artikkeli jatkuu alla)

Kaupunginvaltuutettu Harri Lindell eroaa perussuomalaisten valtuustoryhmästä Helsingissä ja perustaa loppuvaltuustokaudeksi oman ryhmän.

– Olen pettynyt perussuomalaisten harjoittamaan politiikkaan. ”Halla-aholaisuus” eli kovien arvojen esiin nousu on vallannut puolueessa liikaa tilaa, Lindell perustelee.

Perussuomalaisten valtuustoryhmän koko kutistuu neljään. Viime viikolla perussuomalaisten valtuustoryhmästä erosivat Helena Kantola ja Nina Huru. Myös Huru perusti oman ryhmänsä. Kantola loikkasi kokoomukseen.

Heitä ennen perussuomalaisten valtuustoryhmän jätti René Hursti, joka asettuu kuntavaaleissa ehdolle vasemmistoliiton listalta.

Lindell sai 655 ääntä viime kuntavaaleissa vuonna 2012 ja on toiminut perussuomalaisten valtuustoryhmän puheenjohtajana. Lindell on ollut perussuomalaisten puoluehallituksen jäsen useamman kauden sekä toiminut puolueen varapuheenjohtajana. Perussuomalaisten pää-äänenkannattajan PerusSuomalainen-lehden päätoimittajana Lindell toimi noin kahdeksan vuoden ajan.

– Otamme Harri Lindellin innolla takaisin kristillisdemokraatteihin, Harri palaa nyt juurilleen, kristillisdemokraattien järjestöpäällikkö Mikko Rekimies iloitsee.

Lindell on ollut aikaisemmin Kristillisdemokraattien eduskunta- sekä eurovaaliehdokkaana.

Kuntavaalit pidetään huhtikuun alussa.

MAINOS (sisältö jatkuu alla)
MAINOS (sisältö jatkuu alla)
Uusimmat
MAINOS (sisältö jatkuu alla)
MAINOS

Hyvä Verkkouutisten lukija,

Kehitämme palveluamme ja testaamme uusia sisältöformaatteja erityisesti mobiililaitteille. Haluaisitko osallistua testiin tässä ja nyt? Se vie vain muutaman minuutin.

(Uusi sisältö aukeaa painiketta klikkaamalla)