Verkkouutiset

”Myyjien tehtävä ei ole joutua kohtaamaan väkivaltaa näin paljon”- jälleen video juoksukaljan pysäytyksestä

Helsinkiläisen K-marketin kauppias on julkistanut uuden videon myyjästään, joka pysäyttää kassan ohituksen.
MAINOS (artikkeli jatkuu alla)

Kesäkuussa kohuttiin Helsingin Länsi-Pasilan K-kauppias Saku Kytölän julkistamasta turvakameravideosta. Siinä hänen myyjänsä Anna pysäytti kaupasta olutta maksamatta viemässä olleen miehen ja hänen kaverinsa. Video sai kansainvälistä huomiota.

Kytölä on nyt julkistanut uuden videon. Siinä asiakas kävelee olutpakkaus ja ilmeisesti pizzoja sylissään kassan ohi, ja jälleen Anna ryntää hänen peräänsä. Seuraa paini, jonka myyjä voittaa. Hänen haltuunsa näyttää jäävän myös asiakkaan hattu.

”Miten saada päättäjät uskomaan että myyjien tehtävä ei ole joutua kohtaamaan väkivaltaa näin paljon työssään. Muuntorangaistuksen palauttaminen on välttämättömyys jotta oikeustaju rikoksia kohtaan oli asianmukainen. Onneksi Anna taas kerran sai tavarat takaisin, ja taisi jäädä jotain muutakin mukaan”, kauppias Saku Kytölä kirjoittaa Facebookissa.

MAINOS (sisältö jatkuu alla)
MAINOS (sisältö jatkuu alla)
Uusimmat
MAINOS (sisältö jatkuu alla)
MAINOS

Hyvä Verkkouutisten lukija,

Kehitämme palveluamme ja testaamme uusia sisältöformaatteja erityisesti mobiililaitteille. Haluaisitko osallistua testiin tässä ja nyt? Se vie vain muutaman minuutin.

(Uusi sisältö aukeaa painiketta klikkaamalla)