Verkkouutiset

Mellakka synnytti vastaliikkeen – Tampereen poliiseille kerätään kiitoslahjoja

Tampereen mellakkapoliiseille ja poliisihevosille kerätään lahjoja ja kiitoksia itsenäisyyspäivän tapahtumista.
MAINOS (artikkeli jatkuu alla)

Tamperelaisten Riikka Hietalan ja Mari Lahtisen perustamalle Facebook-sivulle ”Kiitos poliisille 6.12. Tampereen toiminnasta” oli maanantaina puolen päivään aikaan tullut nopeasti mukaan lähes 500 henkilöä.

Sivujen mukaan ”haluamme kiittää vahinkojen minimoinnista ja kaupunkiturvallisuuden turvaamisesta 6.12. mellakoinnissa poliisia. Viemme kiitoskortin, poliisikoirille herkkuja, hevosille samoin. Poliiseille varmaan suklaata. Pääasia on osoittaa arvostus ja kunnioitus kun suhtautuivat niin rauhallisesti provosoivaan tilanteeseen”.

”Yrittäjät ilmoittautukaa jos putiikistanne saa tulla ostamaan jonkun pienen lahjan poliisille toimitettavaksi ja jättää sen sitten teille säilytykseen. Noudetaan lahjat ja toimitetaan kiitoslähettiläskäynnillä”, Riikka Hietala toteaa sivuilla.

Kuivaa leipää, porkkanoita, omenoita ja ratsupoliisien lahjoja voi toimittaa myös suoraan Espoon poliisille.

Aamulehdessä naiset kertovat aikovansa kerätä lahjoja tällä viikolla ja toimittaa ne Tampereen poliisilaitokselle.

Aivan ensimmäisiä mukaan ehtineitä ilmoittautujia olivat ravintola Lapin Akka ja Tampereen Hämeenpuiston Kakkuateljee. Lapin Akka lupasi heposille 10 kiloa omenoita ja Kakkuateljee poliiseille laatikollisen cupcakeja.

Sivuilla kiiteltiin idean keksijöitä ”sunnuntai-illan pelastuksesta”. Muita kommentteja olivat:

”Ihanaa – vastataan väkivaltaan ja hulluuteen suklaalla!”

”Mukana olleet poliisit ovat aivan tavallisia ihmisiä kuin me muutkin ja suuri kiitos heille, kun olivat mukana puolustamassa järjestystä Tampereella itsenäisyyspäivänä. Valtavan hieno idea ja tempaus, nyt kaikki mukaan osoittamaan solidarisuutta poliiseille!”

”Mahtava idea! Poliisit tekee niin hyvää työtä ylipäätään ja tuolla Tampereella oli erityiset kovat paikat (ja hepoille erityiskiitokset)”.

MAINOS (sisältö jatkuu alla)
Uusimmat
MAINOS (sisältö jatkuu alla)
MAINOS

Hyvä Verkkouutisten lukija,

Kehitämme palveluamme ja testaamme uusia sisältöformaatteja erityisesti mobiililaitteille. Haluaisitko osallistua testiin tässä ja nyt? Se vie vain muutaman minuutin.

(Uusi sisältö aukeaa painiketta klikkaamalla)