Ministeri Anne Berner Bilderberg-ryhmän konferenssissa

Liikenne- ja viestintäministeri osallistuu ulkopuolisilta suljetun vaikuttajaryhmän tapaamiseen USA:ssa.

  • LKS 20170524 - Liikenne- ja viestintäministeri Anne Berner (kesk) eduskunnan täysistunnossa Helsingissä 24. toukokuuta 2017. LEHTIKUVA / MARTTI KAINULAINEN

    Anne Berner.

    ()

Bilderberg-ryhmän konferenssi järjestetään vuosittain maailman vaikutusvaltaisimmille henkilöille. Konferensseihin on ollut suurta mielenkiintoa julkisuudessa, koska niiden puheista ja keskusteluista ei kerrota julkisuuteen.

Tämänvuotinen konferenssi on 65. ja alkaa tänään USA:n Virginian Chantillyssa. Osanottajia on 131 kaikkiaan 21 valtiosta.

Keskustelujen aiheiksi on kerrottu muun muassa USA:n uusi hallinto, Venäjä ja "sota informaatiosta".

Suomesta konferenssiin osallistuvat liikenne- ja viestintäministeri Anne Berner (kesk.) ja talousvaikuttaja Björn Wahlroos.

Ruotsista osanottajalistalla ovat keskustapuolueen puheenjohtaja Annie Lööf, professori Johanna Rosén ja hallituksen puheenjohtaja Marcus Wallenberg.

Arvoisa kommentoija, kunnioitathan hyviä tapoja. Terävä kritiikki on sallittua. Henkilökohtaiset tai kansanryhmien solvaukset ja ihmisarvon loukkaukset poistamme. Voimasanojen käyttöä tai alatyyliä kohtaan meillä on nollatoleranssi. Emme voi myöskään julkaista ulkopuolisia linkkejä. Pysy asiassa.