Verkkouutiset

Arhinmäki: Velka maksaa itsensä takaisin, Satonen: Ikiliikkuja on keksitty

Vasemmistoliiton puheenjohtaja arvosteli valtiovarainministeri Alexander Stubbia.
MAINOS (artikkeli jatkuu alla)

Iltalehti kertoo vasemmistoliiton eduskuntaryhmän kesäkokouksesta Helsingissä. Puolueen puheenjohtaja Paavo Arhinmäki arvosteli siellä valtiovarainministeri Alexander Stubbia (kok.).

Arhinmäen mukaan rakenteellisen ongelman sijaan meneillään on suhdanneongelma.

”Suurimpia vihreitä valtiovarainministeri Stubbin ajattelussa on, kun hän sanoo, että meillä on rakenteellinen ongelma. Haluaisin nähdä sen taloustieteen professorin, joka väittää, että tällä hetkellä ei olisi suhdanneongelmaa”, Arhinmäki sanoo.

IL:n jutussa todetaan, että ”Arhinmäen mukaan tilapäisiä elvyttäviä toimia varten tulisi ottaa nyt lisää velkaa, ’koska se maksaa itsensä takaisin'”.

Paavo Arhinmäen mukaan vasemmistoliitto haluaa pysäyttää valtion velkaantumisen eikä tavoite onnistui hallituksen leikkauspolitiikalla.

Kokoomuksen eduskuntaryhmän puheenjohtaja Arto Satonen ihmettelee Facebookissa Paavo Arhinmäen lausuntoa lisävelan ottamisesta elvytykseen ”koska se maksaa itsensä takaisin”.

Arto Satosen mielestä ”on siis ilmeisesti keksitty ikiliikkuja”.

MAINOS (sisältö jatkuu alla)
MAINOS (sisältö jatkuu alla)
Uusimmat
MAINOS (sisältö jatkuu alla)
MAINOS

Hyvä Verkkouutisten lukija,

Kehitämme palveluamme ja testaamme uusia sisältöformaatteja erityisesti mobiililaitteille. Haluaisitko osallistua testiin tässä ja nyt? Se vie vain muutaman minuutin.

(Uusi sisältö aukeaa painiketta klikkaamalla)