Verkkouutiset

Ay-liittojen matkailuautoja Sdp:n vaalivaunuina

Demareilla on eduskuntavaaleissa kampanja-autoina ammattiliittojen verovapaita matkailuautoja.
MAINOS (artikkeli jatkuu alla)

Sdp:n käytössä on ainakin Ammattiliitto Pron, Teollisuusalojen Ammattiliitto TEAMin ja Auto- ja kuljetusalan työntekijäliitto AKT:n matkailuautoja. Ne ovat vapaita autoverosta.

Eduskuntavaalien kampanjoinnissa Ammattiliitto Pron autot ovat pääkaupunkiseudulla ainakin Sdp:n ehdokkailla Nasima Razmyar ja Sirkka-Liisa Kähärä.

Ehdokas Jape Lovénin vaaliauto kuuluu Auto-ja kuljetusalan työntekijäliitolle AKT:lle.

Sdp:n Helsingin piirin vaaliauton omistaa SAK-lainen Teollisuusalojen ammattiliitto TEAM.

Kähärä ja Lovén eivät ole jättäneet ennakkoilmoitusta vaalirahoituksestaan. He ovat olleet mukana ay-demareita eduskuntaehdokkaiksi kouluttaneessa ja tukeneessa Liike2015-ryhmässä.

Razmyarin ennakkoilmoituksessa ei ole mainintaa Pron mahdollisesta tuesta. Jos tuki on alle 1 500 euroa, ei sellaista tarvitsekaan mainita. Razmyar on ilmoittanut 1 500 euron tukisuorituksen SAK opintoyhdistykseltä ja 2 500 euroa Raideammattilaisten yhteisjärjestöltä.

Ilta-Sanomat kertoi tiistaina, että verovapaa matkailuauto oli Sdp:n Antti Lindtmanilla kunnallisvaaleissa 2012. IS:n mukaan Sdp ja Lindtman ovat vastustaneet autoveron poistoa.

MAINOS (sisältö jatkuu alla)
MAINOS (sisältö jatkuu alla)
Uusimmat
MAINOS (sisältö jatkuu alla)
MAINOS

Hyvä Verkkouutisten lukija,

Kehitämme palveluamme ja testaamme uusia sisältöformaatteja erityisesti mobiililaitteille. Haluaisitko osallistua testiin tässä ja nyt? Se vie vain muutaman minuutin.

(Uusi sisältö aukeaa painiketta klikkaamalla)