Verkkouutiset

Kakkosmiehestä koiranruokaa – Pohjois-Korean johto katseli vierestä?

Pohjois-Korean johtajan Kim Jong-unin kerrotaan teloittaneen setänsä ja entisen maan kakkosmiehen Jang Sung-taekin koirien avulla, kirjoittaa Daily Mail. Jang ja hänen viisi lähintä avustajaansa syötettiin koirille elävältä.
MAINOS (artikkeli jatkuu alla)

Jang Sung-taek avustajineen laitettiin tietojen mukaan häkkiin sadankahdenkymmenen nälässä pidetyn koiran kanssa. Koirat söivät miehet elävältä tunnin kestäneen teloituksen aikana. Sitä seurasi Kim Jong-unin lisäksi 300 muuta maan johdon edustajaa.

Arvioiden mukaan Kim olisi kutsunut johtoa paikalle varoituksena siitä, että heidän on syytä pysyä uskollisena johtajalle, mutta myös koko maalle. Edes perheenjäsenet eivät ole turvassa.

Poliittisten vankien teloitukset eivät ole ensimmäisiä laatuaan. Aiemmin on käytetty myös konekiväärejä ja kranaatinheittimiä. Myös Jang Sung-taekin uskottiin aiemmin joutuneen kivääriryhmän eteen.

Tietoa koirateloituksesta on myös kyseenalaistettu. BBC:n arvion mukaan kyseessä saattaa olla myös väärä tieto, jota on ruokkinut länsimaisen median suhtautuminen Pohjois-Koreaan.

MAINOS (sisältö jatkuu alla)
Viikon suosituimmat videot
Uusimmat
MAINOS (sisältö jatkuu alla)
MAINOS

Hyvä Verkkouutisten lukija,

Kehitämme palveluamme ja testaamme uusia sisältöformaatteja erityisesti mobiililaitteille. Haluaisitko osallistua testiin tässä ja nyt? Se vie vain muutaman minuutin.

(Uusi sisältö aukeaa painiketta klikkaamalla)