Verkkouutiset

TS: Näin hallituksessa valmistaudutaan perussuomalaisten hajoamiseen

Hallituksessa varaudutaan siihen, että perussuomalaiset hajoaa, mikäli Jussi Halla-aho nousee puolueen puheenjohtajaksi.
MAINOS (artikkeli jatkuu alla)

Useat eri hallituslähteet vahvistavat Lännen Medialle, että hallituksessa on käyty vakavia keskusteluja siitä, että perussuomalaisten eduskuntaryhmän niin kutsutut soinilais-terholaiset muodostaisivat oman ryhmänsä ja jatkaisivat hallituksessa, mikäli europarlamentaarikko Jussi Halla-aho voittaa puolueen puheenjohtajavaalin.

Asiasta uutisoi tässä Turun Sanomat.

Jussi Halla-aho kisaa perussuomalaisten puheenjohtajuudesta kulttuuriministeri Sampo Terhon kanssa. Valinta tehdään ensi viikonloppuna Jyväskylässä.

Verkkouutisten lauantaina julkaiseman kyselyn mukaan perussuomalaisten kansanedustajat kannattavat hallituksessa pysymistä.

Perussuomalaisten väistyvältä puheenjohtajalta, ulkoministeri Timo Soinilta kysyttiin lauantaina Helsingin Sanomien haastattelussa puolueen mahdollisesta hajoamisesta.

– Ei pidä pirua kutsua. Jos on taitamatonta johtoa, kaikenlaiset typeryydet ovat mahdollisia, mutta en minä sellaisella lähde spekuloimaan, Soini vastasi.

Hänen mukaansa puolueen kenttäväki osaa valita parhaan puheenjohtajan, koska se on onnistunut tähänkin asti.

MAINOS (sisältö jatkuu alla)
MAINOS (sisältö jatkuu alla)
Uusimmat
MAINOS (sisältö jatkuu alla)
MAINOS

Hyvä Verkkouutisten lukija,

Kehitämme palveluamme ja testaamme uusia sisältöformaatteja erityisesti mobiililaitteille. Haluaisitko osallistua testiin tässä ja nyt? Se vie vain muutaman minuutin.

(Uusi sisältö aukeaa painiketta klikkaamalla)