Verkkouutiset

Sisäministeri Paula Risikko: 200 määräaikaista poliisia jatkaa tehtävissään

Sisäministeriö on esittänyt valtion täydentävään talousarvioesitykseen lisämäärärahaa poliisille ja suojelupoliisille.
MAINOS (artikkeli jatkuu alla)

Valtiovarainministeri Petteri Orpo (kok.) on tänään eduskunnassa vahvistanut, että lisäresursseja tullaan suuntamaan sisäministeriön hallinnonalalle. Täydentävästä talousarviosta sovitaan lopullisesti ensi viikolla.

– Olen erittäin iloinen, että tämä tärkeä asia etenee. Lisämäärärahalla voimme turvata 200 määräaikaisen poliisin töiden jatkumisen. Tällä vältetään poliisien määrän merkittävä väheneminen vuoden 2016 lopussa, sisäministeri Paula Risikko (kok.) sanoo tiedotteessaan.

Sisäministeriö esitti täydentävään talousarvioon lisämäärärahaa poliisille ja suojelupoliisille. Määrärahaa esitettiin suunnattavaksi muiden muassa väkivaltaisen ekstremismin, ääriliikkeiden laittoman toiminnan ja vihapuheen ennalta estämiseen ja tutkintaan sekä terrorismin torjunnan tehostamiseen.

Täydentävällä talousarviolla hallitus tarkentaa ensi vuoden budjettia syksyn mittaan täsmentyneiden linjausten, lukujen ja ennusteiden perusteella ennen kuin eduskunta lopullisesti hyväksyy tulevan vuoden budjetin joulukuussa.

MAINOS (sisältö jatkuu alla)
MAINOS (sisältö jatkuu alla)
Viikon suosituimmat videot
Uusimmat
MAINOS (sisältö jatkuu alla)
MAINOS

Hyvä Verkkouutisten lukija,

Kehitämme palveluamme ja testaamme uusia sisältöformaatteja erityisesti mobiililaitteille. Haluaisitko osallistua testiin tässä ja nyt? Se vie vain muutaman minuutin.

(Uusi sisältö aukeaa painiketta klikkaamalla)