Verkkouutiset

Jussi Halla-aho: Naton kannattaminen ei tule näkymään toiminnassani

Perussuomalaisten europarlamentaarikko sanoo, ettei ole koskaan luvannut edistää Suomen Nato-jäsenyyttä.
MAINOS (artikkeli jatkuu alla)

Jussi Halla-aho sanoo, ettei aio ajaa Suomen Nato-jäsenyyttä, vaikka sitä kannattaakin.

– Ei näy toiminnassa eikä tule näkymään. En ole koskaan luvannut edistää Nato-jäsenyyttä, koska en pidä sitä yleinen mielipide huomioiden realistisena, Jussi Halla-aho kirjoittaa Facebookissa (alla).

Hän on vastannut Kirsi Visusen julkiseen Facebook-kirjoitukseen.

Visunen on jakanut päivityksessään tästä löytyvän Verkkouutisten jutun. Siinä siteerataan Iltalehden haastattelua, jossa Halla-aho toteaa kannattavansa Suomen Nato-jäsenyyttä.

– Henkilökohtaisesti kannatan Nato-jäsenyyttä ja olen aina kannattanut sitä, Halla-aho kommentoi.

Kun Halla-aholta kysyttiin, ajaisiko hän perussuomalaisten puheenjohtajana Suomen liittymistä Natoon, vastasi hän, että voisi ottaa asian esiin.

– Kyllä voisin tuoda asian keskusteluun perussuomalaisten sisällä, koska tästä ei ole käyty oikeastaan minkäänlaista keskustelua perussuomalaisissa, Halla-aho sanoi.

– Käsittääkseni perussuomalaisista selkeä enemmistö vastustaa sotilaallista liittoutumista. Enkä pidä todennäköisenä, että perussuomalaiset Nato-jäsenyyttä koskaan ottaisivat ohjelmaansa, hän jatkoi.

MAINOS (sisältö jatkuu alla)
Uusimmat
MAINOS (sisältö jatkuu alla)
MAINOS

Hyvä Verkkouutisten lukija,

Kehitämme palveluamme ja testaamme uusia sisältöformaatteja erityisesti mobiililaitteille. Haluaisitko osallistua testiin tässä ja nyt? Se vie vain muutaman minuutin.

(Uusi sisältö aukeaa painiketta klikkaamalla)