Verkkouutiset

Timo Soini: Punavihreään perhepolitiikkaan ei ole paluuta

Timo Soini tyrmää kokoomusministerien ehdotuksen kotihoidon tuen lyhentämisestä.
MAINOS (artikkeli jatkuu alla)

– Tämä hallitus tekee perussuomalaista perhepolitiikkaa, eikä punavihreää perhepolitiikkaa. Valinnanvapaus on perheillä, eikä perheiden itsemääräämisoikeuteen kajota, toteaa perussuomalaisten puheenjohtaja, ulkoministeri Timo Soini blogissaan.

Kokoomusministerit Lenita Toivakka ja Sanni Grahn-Laasonen esittävät kotihoidon tuen lyhentämistä.

– Esitys on hallitusohjelman vastainen, eikä toteudu. Edellisen hallituksen punavihreään perhepolitiikkaan ei ole paluuta, eikä sen perään pidä haikailla Soini kirjoittaa.

Soinin mukaan Suomen ja hallituksen pitää tukea ja kunnioittaa todellista valinnanvapautta hoitaa lapset kotona selkeänä vaihtoehtona päivähoidolle.

– Viisas perhepolitiikka ei sanele vaan antaa päätösvallan perheille.

– Perussuomalaisten linja hallitusohjelmaneuvotteluissa oli valinnanvapauden toteuttaminen päivähoidon ja kotihoidon välillä. Se tuli hallituksen linjaksi ja sitä toteutetaan. Punavihreään perhepolitiikkaan, joka ei kunnioita perheen autonomiaa, ei pidä mennä takaisin. Eikä tämä hallitus mene.

MAINOS (sisältö jatkuu alla)
MAINOS (sisältö jatkuu alla)
Uusimmat
MAINOS (sisältö jatkuu alla)
MAINOS

Hyvä Verkkouutisten lukija,

Kehitämme palveluamme ja testaamme uusia sisältöformaatteja erityisesti mobiililaitteille. Haluaisitko osallistua testiin tässä ja nyt? Se vie vain muutaman minuutin.

(Uusi sisältö aukeaa painiketta klikkaamalla)