Verkkouutiset

Alla Pugatšova. WIKIPEDIA COMMONS

Venäjän kuuluisin laulaja tuomitsee Ukrainan sodan

Alla Pugatšova pyytää viranomaisia nimeämään hänet ulkomaiseksi agentiksi.

Venäjän tunnetuin laulajatähti Alla Pugatšova on tuominnut julkisesti Ukrainan sodan.

Hän kirjoittaa Instagramissa, että Kremlin ”harhaiset tavoitteet” Ukrainassa tekevät Venäjästä hylkiövaltion ja tekevät venäläisten elämästä äärimmäisen vaikeaa.

Laulajatar kertoo Instagramissa myös 3,4 miljoonalle seuraajalleen pyytävänsä, että Venäjän ulkoministeriö julistaa myös hänet ulkomaiseksi agentiksi. Näin hän haluaa osoittaa solidaarisuuttaan aviomiehelleen Maksim Galkinille, joka hiljattain lisättiin kyseiselle mustalle listalle hänen Ukrainan sodan vastaisten lausuntojensa takia.

– Pyydän teitä lisäämään minut rakkaan maani ulkomaisten agenttien listalle. Olen solidaarinen miehelleni, joka on rehellinen ja eettinen henkilö ja todellinen ja lahjomaton venäläinen patriootti, joka haluaa isänmaalleen vaurautta, rauhaa ja sananvapautta, hän kirjoittaa.

Pugatšovaa on kuvailtu Venäjän suurimmaksi ja rakastetuimmaksi tähdeksi, joka pitää kansansuosiollaan Kremlin valtaapitäviä ja presidentti Vladimir Putinia varpaillaan. Verkkouutiset kertoi 18.9.2022 supertähdestä tässä jutussa.

Laulajatähti ja hänen miehensä lähtivät Venäjältä Israeliin tämän vuoden helmikuussa, jolloin Venäjä hyökkäsi Ukrainaan. Pugatšovan kerrotaan palanneen Venäjälle elokuussa, mutta hänen miehensä olinpaikka ei ole tiedossa.

 

Näytä tämä julkaisu Instagramissa

 

Henkilön ALLA PUGACHEVA (@alla_orfey) jakama julkaisu

Uusimmat
› Uutissyöte aiheesta
MAINOS