Verkkouutiset

Matkustajia Arlandan lentokentällä Tukholmassa. LEHTIKUVA / JUSSI NUKARI

Matkustajakone evakuoitu Tukholman lentoasemalla

Puolalaisyhtiön koneen matka Krakovaan keskeytyi savun täytettyä matkustamon.
MAINOS (artikkeli jatkuu alla)

Ryanairin omistaman Buzz-lentoyhtiön Boeing 737 MAX -kone on jouduttu evakuoimaan Tukholma-Arlandan lentoasemalla, uutisoi Aviation24. Video tilanteesta löytyy jutun alta.

Silminnäkijöiden mukaan Krakovaan matkalla olleen koneen matkustamoon ilmestyi pian portilta lähdön jälkeen savua. Matkustamossa kuvatuissa videoissa näkyy, kuinka matkustajat seisovat lentokoneen käytävällä ja ilmassa on utuista vaaleaa savua.

Lentokoneessa oli noin 189 matkustajaa ja miehistön jäsentä, jotka evakuoitiin hätäliukumäkiä käyttäen. Silminnäkijöiden mukaan tilanne oli ”dramaattinen”.

Palokunta ja poliisi saapuivat paikalle ripeästi ohjaamaan evakuointia. Pelastustyöntekijät havaitsivat lämpökuvauksen avulla kohonneita lämpötiloja lentokoneen sisällä, ja lukuisat palomiehet myös savusukelsivat lentokoneeseen.

Viranomaiset kertovat tutkivansa savun alkuperää.

MAINOS (sisältö jatkuu alla)
Viikon suosituimmat videot
Uusimmat
MAINOS (sisältö jatkuu alla)
MAINOS

Opi sukeltamaan, ajattele kuin valkohai!

Suositut sukelluskurssit kokeneiden ammattilaisten johdolla. Verkkokaupassamme voit räätälöidä itsellesi sopivan paketin.
Tarjous

MUISTA LOGO!

Oy Sarin sukellus Ab
Roihupellon maauimala, Niinistö

Hyvä Verkkouutisten lukija,

Kehitämme palveluamme ja testaamme uusia sisältöformaatteja erityisesti mobiililaitteille. Haluaisitko osallistua testiin tässä ja nyt? Se vie vain muutaman minuutin.

(Uusi sisältö aukeaa painiketta klikkaamalla)