Verkkouutiset

Handelsbankenilla meni Suomessa hyvin

Aluepankin johtaja Nina Arkilahti on tyytyväinen pankin tammi-syyskuun tulokseen. Hänen mukaansa vahvat konttorit ja tyytyväiset asiakkaat näkyvät tuloksessa.
MAINOS (artikkeli jatkuu alla)

– Konttoriliiketoimintamme tulos parani 28 prosenttia ja oli 85,8 miljoonaa euroa. Hyvä tuloskehitys ja EPSI Ratingin tuore asiakastyytyväisyystutkimus kertovat jälleen hyvästä työstä konttoreissamme, Arkilahti kertoo pankin tiedotteessa.

Vuoden kolmannella neljänneksellä heinä-syyskuussa peruspankkiliiketoimintaa kuvaava korkokate parani vuodentakaisesta 6 prosenttia 38,6 miljoonaan euroon. Liiketulos kasvoi 55 prosenttia 34,3 miljoonaan euroon

– Tutkimuksen mukaan meillä on pankkisektorin tyytyväisimmät asiakkaat sekä yksityis- että yrityspuolella. Uskon, että toimintatavallamme on tässä iso merkitys. Hajautettu organisaatio, jossa yksiköt ovat pieniä ja lähellä asiakasta, on tehokas ja asiakasystävällinen tapa toimia, Arkilahti mainostaa tieodotteessaan.

MAINOS (sisältö jatkuu alla)
Uusimmat
MAINOS (sisältö jatkuu alla)
MAINOS

Hyvä Verkkouutisten lukija,

Kehitämme palveluamme ja testaamme uusia sisältöformaatteja erityisesti mobiililaitteille. Haluaisitko osallistua testiin tässä ja nyt? Se vie vain muutaman minuutin.

(Uusi sisältö aukeaa painiketta klikkaamalla)