Verkkouutiset

Uusi yhteistyökumppani laajentaa Finnairin rahtiyhteyksiä Amerikkaan

Finnair on solminut yhteistyösopimuksen lentorahtiyhtiö IAG Cargon kanssa.
MAINOS (artikkeli jatkuu alla)

Finnairin rahtiyhtiö Finnair Cargo on laajentanut reittiverkostoaan allekirjoittamalla yhteistyösopimuksen IAG Cargon kanssa. Yhtiöt jakavat kahdesti viikossa Lontoon ja Helsingin välillä operoivan rahtilentokoneen kapasiteetin, ja Lontoosta tulee näin Finnair Cargon kolmas rahtikeskus Euroopassa Helsingin ja Brysselin lisäksi.

Uusi rahtiyhteys yhdistää Finnairin ja IAG Cargon lentorahtiverkostot ja sen myötä Finnair saa kymmeniä uusia rahtikohteita Pohjois-Amerikkaan.

MAINOS (sisältö jatkuu alla)

– Olemme erittäin iloisia kolmannen rahtikeskuksen perustamisesta Lontooseen. Tämä on hyvä jatko kotimarkkinamme laajentumiselle, joka alkoi jo kolme vuotta sitten, kun perustimme rahtikeskuksen Brysseliin, sanoo Finnair Cargon johtaja Antti Kuusenmäki tiedotteessaan.

Hänen mukaansa yhteistyö IAG Cargon kanssa tarjoaa asiakkaille entistä paremmat yhteydet Aasian ja Britannian välillä ja tuo kymmeniä uusia yhteyksiä Finnairin pohjoismaisen kotimarkkinan, Pohjois-Amerikan ja Aasian markkinoiden välille.

– Finnairin vahvat yhteydet Aasian markkinoille ja IAG Cargon yhteydet Amerikkaan avaavat yhdessä uusia markkinoita asiakkaillemme ja mahdollistavat verkostomme vastuullisen hallinnan, sanoo puolestaan AG Cargon toimitusjohtaja Steve Gunning,

Kahdesti viikossa Helsingin ja Lontoon välillä operoivan A300-600 rahtilentokoneen kapasiteetti on 43 tonnia.

Finnair Cargo on pohjoismaiden suurin lentorahtiyhtiö, joka kuljettaa lähes 150 000 tonnia rahtia ja postia vuosittain.

MAINOS (sisältö jatkuu alla)
MAINOS (sisältö jatkuu alla)
Viikon suosituimmat videot
Uusimmat
MAINOS (sisältö jatkuu alla)
MAINOS

Hyvä Verkkouutisten lukija,

Kehitämme palveluamme ja testaamme uusia sisältöformaatteja erityisesti mobiililaitteille. Haluaisitko osallistua testiin tässä ja nyt? Se vie vain muutaman minuutin.

(Uusi sisältö aukeaa painiketta klikkaamalla)